Catalogus

Gietijzer- en gietstaalafgietsels

25.10.2024 01:05

Gietijzer- en gietstaalafgietsels

Reageer op advertentie

Dandong Foundry is een fabrikant van metaalgietwerk in China. Wij produceren ijzer & staalafgietsels door zandafgietsel en verloren was het gieten proces.

Dandong Foundry heeft jarenlang diverse gietijzeren en stalen gietstukken geproduceerd voor de VS, het VK, Australië, Duitsland en Italië.

Onze gietende gieterij wordt gevestigd in Dandong-stad, het Noorden van China. De hoofdproducten omvatten grijs ijzer, kneedbaar ijzer (SG ijzer) en de gietende delen van het Gietstaal voor tractoren, vrachtwagens, landbouw, bouw, mijnbouwmachines, fornuis en boilers, pomp, klep, sleepboot, elektrofaciliteiten, kranen, machines, auto's, pijpmontage, dokken, kookwaren, graafwerktuigen enz.

Onze jaarlijkse productie bedraagt 10.000 ton. De gietprocessen omvatten automatische molding lijn, hars zand, pre-coated hars zand, groen zand, schelp gieten, en verloren was investering gietproces. We hebben ook onze eigen machinale werkplaats voor voorbewerking en afwerking.


We hebben TS16949 certificaat en volledige kwaliteitscontrole apparaten. Hoge kwaliteit, op tijd levering en redelijke prijs zijn onze doelstellingen. Gelieve te voelen vrij om ons voor om het even welke vraag te contacteren. Dank u!


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Gebied
Liaoning

Locatie
No.1-4-6 Jianshe Road, Qianyang Town, Dandong City,