Catalogus

RONISAL FOOD GROUP SP.Z O.O

RONISAL FOOD GROUP SP.Z O.O

RONISAL FOOD GROUP SP.Z O.O

18.11.2024 11:35

Transglutaminase - voedingsadditief en voedingsenzym

Reageer op advertentie

Transglutaminase is een voedingsadditief.

Het is een enzym dat crosslinks vormt tussen eiwitmoleculen. De belangrijkste productgroepen met Transglutaminase zijn:

vleesproducten, worst/hamproducten, vis-, schaal- en schelpdierproducten, bakkerijproducten, zuivel en veganistische producten.

Er zijn voordelen van het gebruik van TG:

* Verbetert de textuur van vlees
* en binding tussen stukken vlees
* Vermindert fosfaten
* Vermindert waterverlies tijdens kookprocessen
* Verbetert de uiteindelijke textuur in natriumarme producten
* Verbetert textuur en elasticiteit
* Verhoogt de gelsterkte, waardoor eiwit gemakkelijker verloren gaat
* Vermindert het gehalte aan gommen en gelatines
enz.

De meeste toepassingen zijn te vinden in: vleesproducten, zuivelproducten, vis-, schaal- en schelpdierproducten, bakkerijproducten, kaas/cottage producten, veganistische producten.


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
Polen

Locatie
Rzeszow

Verdere informatie