Ventilatieapparaten Producenten online vinden

5 Ventilatieapparaten
Exporteurs
5 Ventilatieapparaten
Producenten

Ventilatieapparaten Leveranciers (5)

Fabrikant   Duitsland   Wereldwijd
Producten: Ventilatieapparaten, Ventilatiebuizen, Ventilatieverdelers, Plafondventilatoren, Dakventilatoren, Wandventilatoren, Buisventilators
Fabrikant   Duitsland   Europa
Producten: Ventilatieapparaten, Bodemwarmtewisselaar, Ventilatiebuizen, Ventilatieverdelers, Luchtzuiveringen, Luchtbevochtigers, Luchtdoorlaten, Dakventilaties
Fabrikant   Denemarken   Wereldwijd
Producten: Ventilatieapparaten, Dakventilatoren, Dakventilaties, Ventilatie installaties, Wandventilatoren, Industriële ventilatoren, Schoornsteenkleppen
Fabrikant   Malaysia   Wereldwijd
Producten: Ventilatieapparaten, Plafondventilatoren, Insectendoders, Waterketels, Huishoudelijke apparaten, Citruspersen, Vaatwasmachines, Kabeltoebehoren
Fabrikant   Duitsland   Wereldwijd
Producten: Ventilatieapparaten, Uitlaatgaswarmtewisselaars, Verwarmingsinstallaties, Blokverwarmingscentrale, Warmtewisselaars, Zonnewarmteverwarmingen
Levering uit
 
Levering aan
 
Soort bedrijf
 
Certificatie

Ventilatie-eenheden Fabrikant van ventilatie-eenheden

Ventilatie-units vereenvoudigen de dagelijkse ventilatie enorm. In principe gaat het om het vervangen van gebruikte lucht (afvoerlucht) door verse lucht. Er moet zo min mogelijk warmte verloren gaan en een gezond vochtgehalte van de ademlucht moet gegarandeerd zijn.

Ventilatie-eenheden besparen tijd en zorgen ervoor dat er geen schimmel ontstaat. Bijna al deze apparaten zijn ontworpen om ruimte te besparen. De verzamelnaam "ventilatieapparatuur" omvat ook luchtbevochtigers, ontvochtigers, verdampers, ventilatoren, enz. Bovendien zijn sommige apparaten zo ontworpen dat ze iets meer kunnen doen dan alleen "ventileren".

Ventilatie en warmteterugwinning - is dat mogelijk?

De digitalisering is ook niet gestopt bij de verwarmingstechniek. Er moet energie worden bespaard, er moeten ecologische processen worden uitgevoerd en er moet nog voldoende warmte beschikbaar zijn. Passiefhuizen zijn praktisch en besparen geld. De benodigde technologie achter deze systemen wordt bijvoorbeeld geleverd door fabrikanten van ventilatieapparatuur zoals Meltem van Alling. De innovatie van deze leverancier bestaat uit de decentrale ventilatie en gelijktijdige warmteterugwinning. Meltem is in het bezit van verschillende patenten voor warmteterugwinningssystemen.

Wat betekent warmteterugwinning (WRG)?

In principe gaat het hierbij om een efficiënt gebruik van de opgewekte thermische energie. De gebruikte restwarmte wordt onder andere opgewekt door de afvoerlucht van koelapparaten en airconditioningsystemen. Met warmteterugwinning kan een rendement van meer dan 90% worden bereikt. Zo kunnen de energiekosten uitstekend worden gereduceerd. De vermindering van de CO2-uitstoot en de bescherming van de woonruimte tegen vocht zijn de belangrijkste criteria voor de ventilatie van de woonruimte. Ventilatiesystemen moeten ook energie-efficiënt zijn.

De buitenlucht wordt aangezogen en gereinigd. Actieve koolstoffilters en allergiefilters maken dit mogelijk. De verbruikte lucht wordt door een kruisstroomplaatwarmtewisselaar geleid. De warmte van de afvoerlucht wordt gebruikt om de verse lucht te verwarmen. Met name parkeerplaatsen die slechts enkele keren per jaar worden betreden of geventileerd, vormen een probleem. Hier komt het vaak op de alom gevreesde schimmelvorming aan. De ventilatie is meestal een probleem.

Wat zijn de selectiecriteria voor fabrikanten van ventilatoren?

Snelle levertijden, betrouwbare werking, hoogwaardige en duurzame units zijn de kenmerken van goede fabrikanten. Ook op dit gebied moeten stilstandtijden worden vermeden of op zijn minst worden beperkt. Vervangingsapparaten voor industriële en commerciële toepassingen zijn gebruikelijk in deze sector. Onderhoud en reparatie zijn hier bijzonder belangrijk, omdat de apparaten voortdurend in gebruik zijn. Hoewel de ventilatie-units robuust zijn, zijn ze verre van als bijvoorbeeld motoren. Regelmatige inspecties en onderhoud zorgen voor een vrij lange levensduur. Gebruikte apparatuur wordt aanbevolen voor privégebruik. Als deze bij een bekende fabrikant worden gekocht, is er ook een garantieclaim.

Digitalisering in de ventilatiesector, een uitdaging en tegelijkertijd een selectiecriterium voor deskundige fabrikanten!

De digitalisering is ook niet gestopt bij deze industrie. Ook goede fabrikanten moeten voldoende ervaring hebben op dit gebied. Dit kan veel tijd en geld besparen. Dit maakt reparaties iets moeilijker, maar zou voor goede specialisten geen enkel probleem moeten zijn. Het digitale gebruik en de toepassing van ventilatietoestellen maakt vele combinatiemogelijkheden mogelijk.