Catalogus

Zhejiang Longyou Digital Technology Co., Ltd.

Zhejiang Longyou Digital Technology Co., Ltd.

Zhejiang Longyou Digital Technology Co., Ltd.

15.10.2021 01:10

Workflow met onze sublimatie transfer papierrollen van hoge kwaliteit

Sublimatiedocument van uitstekende kwaliteit voor Deklaagmachine

Beschrijving:
Hoge-snelheid sublimatie coating machine voor kleverige / sneldrogende sublimatie papier

Beschrijving van het product: Dit is sublimatiepapier specifieke productie apparatuur, die de twee-zijdige sublimatie coating gelijktijdig kan bereiken. Vooral geschikt voor sublimatie transfer papier en gekleurd papier productie, met de kenmerken van hoge efficiëntie van de productie, laag energieverbruik, stabiele prestaties van apparatuur, laag verbruik van basispapier, en een hoge opbrengst.

Beschrijving en kenmerken:

1, Zware afroller en oproller, stabiel werken, hoog tarief van afgewerkte producten.

2, Volgens de technologie vereist, kunnen we kiezen uit verschillende coating methoden voor coating, dus we kunnen bereiken nauwkeurige hoeveelheid coating.

3, Hebben twee ovens voor het kiezen: traditionele type (open vanaf de zijkant) en box-open structuur type, kan drogen bij lage temperatuur, milieuvriendelijk en energiebesparing, nauwkeurige temperatuurregeling.

4, De gehele machine heeft het apparaat van de spanningscontrole in elke sectie om het document te houden dat stabiel, zonder enige rimpel, ordelijk terugspoelt.

5, Volgens technologie vereist, kan nat-rug systeem (gezet weinig water in achterkant van document), het strijken systeem, enz. kiezen.

Toepassing:

De machine omvat hoofdzakelijk enige eenheid van het postversiedocument, bladdeklaag, pneumatisch open type hete lucht drogend systeem, achterdeklaag natte Mizube, drogere samenhangende staten eindigende afdeling, twee broodjeskalandermachines, enige post automatische correctierol, aandrijvingseenheid en elektrocontrole negen delen. Aandrijving met frequentiestap motoraandrijving. De machine heeft een eenvoudige structuur, gemakkelijk verrichting en onderhoud, verlies van papiertarief, enz. Geschikt voor digitale druk, deklaagbehandeling voor toegepast document.

Het Gronddocument van de sublimatie van uitstekende kwaliteit
Grondstoffen voor ruw basispapier

Beschrijving:
1. Ruw basisdocument - de lange vezel wordt nat bij de pulper om een opschortingsvoorraad te zijn om de raffineermachine te stromen die de vezel zal snijden en het specifieke gebied van de vezel zal verhogen om de luchtpermeabilty en treksterkte te maken die zeer belangrijke fysieke index zijn voor het ruwe basisdocument, zal de voorraad stroom het aan headbox zijn om de vorming van document oppervlakte te houden dan gaat door de nat-sectie om de vezelregeling, perssectie te houden die door de nippen gaat verder de treksterkte, drogere sectie verbeterde om de vochtigheid, kalander, pausrol, het opnieuw opwinden sectie te controleren toen verpakt- Ruw basisdocument.

2.Coated sublimatiedocument - het ruwe basisdocument is draad het in deklaagmachine om CMCC, chemische producten, vereist percentage van het drogen van poeder toe te passen, dan gaat door de drogere sectie om de document vormstabiliteit te houden - ons sublimatiedocument met deklaagstappen in drie stadia om het document stabiel en minder inktconsumptie te houden. dan snijden in vereiste breedte en lengte om een rolvorm te zijn en verpakt het in de polybag met vereiste standaardkarton - gecoat sublimatiedocument.

3.Sublimatie overdracht proces-Sublimatie overdracht is het portret, landschap, tekst of andere afbeeldingen af te drukken op de inkjet papier dat speciaal wordt gebruikt voor sublimatie overdracht via de inkjet printer die met de sublimatie kleurstof inkt, verwarm het dan tot 200 graden met behulp van de warmte-overdracht apparatuur, om de sublimatie kleurstof inkt op de sublimatie overdracht papier gesublimeerd en substraten in het medium, op het einde, het gekleurde beeld op het overdrachtdocument kan levendig worden overbrengen naar de textiel, mokken, keramische platen, metaal en andere materialen, het is een nieuwe technologie.

4. Toepassing

4.1.Printing op polyester en polymmid (Lycra, Nylon) stoffen die worden gebruikt in sportkleding en outdoor wear in het algemeen.

4.2.Printing op gemengde synthetische stoffen (min 60% van de synthetische vezels) die worden gebruikt in sportkleding en outdoor wear in het algemeen.

4.3.Printing op kunststof substraten die worden gebruikt bij de vervaardiging van sportartikelen zoals ski, snowboard, skateboard, windsurf, enz.

4.4.

4.4. Afdrukken op elke substraten (hout, keramiek, glas) bedrukt met coatings op polyester- of polyamidebasis.

Hoogwaardige Sublimatie Coating Formule voor Sublimatie Transfer Papier Productie.Grondstoffen voor CMCC

Eigenschappen:

Sublimatie Formulering Grondstof : Dit product is geschikt voor sublimatie van het basispapier coating, door de coating machine coating vloeistof gelijkmatig gecoat op het oppervlak van het basispapier en voer vervolgens de drogende Weg, wikkelen, gemaakt in sublimatie transfer papier. De formulering wordt gemaakt door het mengen van een veelheid van chemische materialen zoals CMC toevoegen van een bepaald deel van het water voor gebruik, roeren in een roertank gedurende 4-5 uur (bij gebruik van een dispergeerapparaat en roeren gedurende ongeveer 1,5-2 uur ). Het roeren wordt voltooid na filtratie.

Beschrijving:

Hoogwaardige Sublimatie Coating Formule voor Sublimatie Transfer Papier Productie

Snelle Details:

1. Model: formulatiedocument

2. Effectief bestanddeel: hoogmoleculair polymeer

3. Productverschijning: wit poeder

4. In water onoplosbare onzuiverheid: ≤0,1%

5. Afgewerkte coatingviscositeit (cps): 1000-2000

6. Overdrachtssnelheid: 93-95%

7. PH: 7-8

8. Verpakking: document zak of containerzak, of overeenkomst verpakking.

9. Opslag: koele en droge plaats, twee jaar