Catalogus

ARNO-Werkzeuge Karl-Heinz Arnold GmbH

ARNO-Werkzeuge Karl-Heinz Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001

ARNO-Werkzeuge Karl-Heinz Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001

14.11.2022 00:11

Voor de hoogste boorprestaties: SHARK-DRILL2 voor verschillende diameterbereiken en boordieptes. by ARNO-Werkzeuge Karl-Heinz Arnold GmbH

Extreem sterk, stabiel en nauwkeurig: Als u een alternatief zoekt voor volhardmetalen boren met vervangbare snijplaten, dan is SHARK-DRILL2 de juiste keuze. Dit systeem beheerst gemakkelijk het hoge spaanvolume bij hoge voedingssnelheden - dankzij interne koeling met geoptimaliseerde koelvloeistofafvoer, brede spaankamers, volledige coating en soepele spaankamerafvoer in de kraag. Het optimale vlakke contact in de houder zorgt voor extra stabiliteit bij hoge axiale krachten.
Om u in staat te stellen zowel staal, roestvrij staal, non-ferrometalen als gietmaterialen te bewerken met de uitstekende precisie van SHARK-DRILL2, zijn de hardmetalen snijplaten verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten en geometrieën met puntslijping voor een uitstekend centreergedrag. U kunt de inzetstukken gemakkelijk en snel wisselen in geïnstalleerde toestand, terwijl de Torx Plus® schroeven met pull-down effect zorgen voor een veilige en stabiele pasvorm. Omdat één houder op meerdere boordiameters past, bespaart u bovendien tijd en geld. Het resultaat: U profiteert van zeer goede boortoleranties en hoge voedingssnelheden - vergelijkbaar met volhardmetalen boren - bij een bijzonder aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.

Meer nieuws

Het resultaat is een lange standtijd, hoge snelheden en veilige processen. Kortom, de gepatenteerde...