Catalogus

Kemper System GmbH & Co. KG

Kemper System GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 45001:2018
  • REACh

Kemper System GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 45001:2018

31.01.2023 01:01

Verzegeling ingenieus opgelost!

Het waterdicht maken met KEMPEROL vloeibare waterdichting is een schone zaak. Dit komt omdat KEMPEROL waterdichtheid in vloeibare vorm wordt aangebracht. Daardoor passen ze zich aan alle omstandigheden aan alsof ze op maat zijn gemaakt. Na eenvoudig aanbrengen verhardt het materiaal, dat is gebaseerd op reactieve harsen, tot een permanent elastisch, voegloos waterdichtingsmembraan. Het resultaat: de waterdichting hecht zich aan het gehele oppervlak van de ondergrond en biedt een langdurige bescherming van de bouwconstructie.
Overigens: KEMPEROL waterdichtingssystemen zijn met vlies versterkt - dit betekent een garantie voor scheuroverbrugging, verhoogde scheursterkte, beperking van uitzetting en regulering van de laagdikte.

Waterdichting voor het groendak
Naast groendaken bieden ook betonnen plantenbakken de mogelijkheid tot intensieve begroening. Maar net als groene daken moeten ze bestand zijn tegen grote belastingen. In dit geval is het raadzaam de hele goot te bekleden met vloeibaar waterdicht materiaal zonder naden of voegen. Dit is precies wat u vindt in wortelbestendige KEMPEROL. Het is blijvend elastisch, past zich aan alle substraatvormen aan en dicht hoeken en randen perfect af. En zelfs de integratie van afvoerleidingen werkt moeiteloos!

Meer nieuws

KEMPEROL 1K-SF - de vloeibaar aangebrachte waterdichting voor de hoogste eisen.<...

Het radioactieve gas radon is de grootste veroorzaker van blootstelling aan straling wereldwijd....