Catalogus

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001:2015
  • ISO 45001:2018

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001:2015
  • ISO 45001:2018

15.02.2023 00:02

In de fabrieks- en machinebouw kan de keuze van het juiste smeermiddel de processen aanzienlijk optimaliseren.

De speciale smeermiddelen van OKS verbeteren niet alleen de prestaties van de apparatuur en installaties, ze voldoen ook aan de kwaliteitsnormen volgens DIN ISO 9001.

Voordelen voor installatie- en machinebouw

  • Breed productaanbod en oplossingen uit één hand Smeeroplossingen die precies voldoen aan de eisen van het betreffende systeem Prestaties van installaties en machines worden aanzienlijk verbeterd
  • Bijzonder geschikte oplossingen zorgen voor een concurrentievoordeel Lopende toepassingsspecifieke productontwikkeling.
  • Alle OKS-producten voldoen aan de kwaliteitsnormen volgens DIN ISO 9001.

Optimale smeeroplossingen voor installatie- en machinebouw

Fabrieks- en machinebouw wordt beschouwd als een van de sterkste segmenten van de Duitse economie. OKS biedt voor deze industrietak een breed scala aan smeeroplossingen die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zorgen voor een soepele werking van installaties en machines. De eisen zijn immers hoog: machines, apparatuur en installaties moeten betrouwbaar werken met een lange levensduur en voldoen aan strenge veiligheids- en hygiënevoorschriften. De wet inzake productveiligheid voor technische arbeidsmiddelen en consumentenproducten is hier van toepassing op alle Duitse fabrikanten. Alle OKS-producten voldoen voor 100 procent aan deze eisen.

Breed assortiment en oplossingen uit één hand

Met de optimale smeeroplossing, precies afgestemd op de eisen van het betreffende systeem, kunnen fabrikanten de prestaties van hun systemen en machines aanzienlijk verbeteren en zo een beslissend concurrentievoordeel behalen. Het OKS-assortiment speciale smeermiddelen en chemisch-technische onderhoudsproducten, alsmede een breed dienstenpakket, bestrijkt een groot deel van de tribologische toepassingen in de fabrieks- en machinebouw. Het beslissende voordeel: klanten krijgen alle smeermiddeloplossingen uit één hand.

Voortdurende toepassingsspecifieke productontwikkeling

Bovendien biedt OKS zijn klanten de hoogste kwaliteitsnormen. Ervaren medewerkers in de ontwikkeling en productie onderwerpen alle smeeroplossingen aan uitgebreide tests en veiligheidscontroles volgens DIN ISO 9001, die geldt als de belangrijkste norm voor kwaliteitsbeheer en zowel nationaal als internationaal wordt erkend. De experts van OKS ontwikkelen voortdurend nieuwe producten in ultramoderne laboratoria en optimaliseren ook het bestaande assortiment. Deze omvatten speciale smeermiddelen voor industriële toepassingen zoals pasta's, oliën, gebonden coatings, droge smeermiddelen alsook onderhoudsproducten en reinigingsmiddelen.

Meer nieuws

Al maandenlang wordt de productiecapaciteit van fabrikanten van diepvriesproducten tot het uiterste opgerekt en is het van essentieel belang machinestilstand en storingen te voorkomen. Professioneel onderhoud wordt daarom steeds meer een kritische succesfactor

Het juiste smeermiddel voor elke toepassing.

Dit geldt met name voor gemeentelijke toepas...