Catalogus

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

25.02.2023 00:02

Europese première van de Supfina Fact

"Als een van de toonaangevende aanbieders van oplossingen voor oppervlakteafwerking zal het Supfina team een innovatie - de Supfina Fact superfinishing machine - presenteren aan geïnteresseerden op de Global Industrie van dit jaar in Lyon, Hal 4 Stand C156."

Op de Global Industrie 2023 wordt het nieuwe Supfina Fact superfinish hulpstuk voor het eerst aan het Europese vakpubliek gepresenteerd.

Snel wisselen van gereedschap
Met zijn kleine, compacte ontwerp is het nieuwe Supfina Fact bandafwerkingshulpstuk ideaal voor gebruik in revolverdraaibanken. De oppervlaktekwaliteiten die kunnen worden bereikt zijn veel hoger dan die welke kunnen worden gerealiseerd bij normaal draaien. Dit betekent dat zelfs aan de meest veeleisende oppervlakte-eisen kan worden voldaan.

Superfinishing attachment Fact

- Kleine compacte constructie voor bevestiging aan de revolver van draaibanken

- Aandrijving voor oscillatie en bandaanvoer via een centrale aandrijving vanuit de revolver.via een centrale aandrijving vanuit de revolver van de draaibank

- Spoeling via de revolver naar de drukrol

- Geen extra media aansluitingen nodig

- Aanpassing aan verschillende revolver systemen mogelijk

- Oscillatie uitschakeling voor draaivrije bewerking mogelijk met onze speciale tandwielkast

- Oppervlakken van de beste kwaliteit

Als wereldleider op het gebied van oppervlakte afwerking technologieën, biedt Supfina gecoördineerde machines en oplossingen voor uw bewerkingstaak, van kleine hulpstukken tot complete bewerkingscentra met automatisering:

- Superfinishing

- Oppervlaktebehandeling

- Fijnslijpen

-Dubbelvlakslijpen

- Voorzetstukken

- Automatisering en robotica



Oplossingen uit éénhand
Als leverancier van oplossingen begint Supfina niet met de ontwikkeling en productie van machines, maar adviseert geïnteresseerden en klanten over hun individuele uitdagingen, valideert kwaliteitsparameters en voert zelfs eigen studies uit om de juiste bewerkingsoplossing te ontwikkelen. Daarbij wordt rekening gehouden met de latere integratie in bestaande productiestructuren en de integratie van toekomstbestendige automatisering en IT-infrastructuur.

Vooral de automatisering van het laden en lossen tot en met de robotgestuurde procesautomatisering is momenteel een belangrijk aandachtspunt. "Onze klanten vragen steeds meer om geavanceerde systemen voor hun productieprocessen", verklaart Dominik Maier, business unit manager, "of het nu gaat om complexe automatisering of upstream- en downstreamverwerking, wij bieden de oplossing."

Van onderhoud tot productie- en procesondersteuning en individuele opleiding staat een uitgebreid, modern dienstenpakket ter beschikking.

Meer nieuws

De wentellagerindustrie loopt achter als het gaat om autonome productie

19.01.2024 03:00

Supfina is Heldenklant 2024

Supfina is Hero Customer 2024 binnen het Siemens Solid Edge CAD systeem.

Supfina heeft...

"Als een van de toonaangevende aanbieders van oplossingen voor oppervlakteafwerking zal het Supfina team op de Grindtec in Leipzig dit jaar in Hal 5 Stand E04 belangstellenden individueel adviseren over alle zaken die betrekking hebben op het slijpen van dubbele oppervlakken."
Ja, en meerdere keren!
"Oplossingen voor zeer nauwkeurige oppervlakteafwerking" - dit is het motto van Supfina's 132 m² grote stand C10 in hal 10 op de GrindingHub van 17 tot 20 mei in Stuttgart.

06.12.2021 02:00

Supfina is uitstekend ...
Supfina won dit jaar de 3e plaats bij de ife Award 2021 "Innovationspreis Losgröße 1+".