Catalogus

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

24.07.2023 01:07

IEW Induktive Erwärmungsanlagen presenteert innovatief inductiesysteem op Zwick Roell's TestXpo 2023 in Ulm, Duitsland

Op TestXpo 2023 in Ulm presenteert IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH een inductiesysteem waarin een keramisch trekstaafje kan worden verwarmd door middel van een susceptorbuis.

Dankzij hoogfrequente inductie kan de gewenste temperatuur snel en voorzichtig bereikt worden zonder de integriteit van het materiaal aan te tasten. De technologie biedt een breed scala aan mogelijke toepassingen in onderzoekslaboratoria en de industrie.

TestXpo 2023 is een belangrijke vakbeurs voor testtechnologie en materiaalonderzoek die professionals uit verschillende industrieën aantrekt. IEW Induktive heating systems kijkt ernaar uit om bezoekers uit de automobielindustrie, machinebouw, onderzoeksinstituten en universiteiten te verwelkomen.

Bezoek de IEW Induktive stand 16.10.2023 tot 19.10.2023 op TestXpo 2023 by Zwick Roell in Ulm en zie de verwarming van het keramische monster live op onze stand, we kijken uit naar uw bezoek!



Contact voor en tijdens de beurs:

Simon Riefling

International Sales Management
IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH
Mobiel: 004915735730879
E-mail: s.riefling@iew.eu



over IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH:

IEW Induktive Erwärmungsanlagen is een toonaangevende fabrikant van inductiesystemen voor verschillende industrieën wereldwijd. Sinds 1996 ontwikkelt en produceert het bedrijf oplossingen op maat voor de warmtebehandeling van materialen. IEW is gespecialiseerd in inductiesystemen voor hardsolderen, gloeien, krimpen, harden en wetenschappelijke en testtechnologie. Kwaliteit, precisie en klanttevredenheid zijn topprioriteiten bij IEW en het bedrijf stelt voortdurend nieuwe normen voor inductieverwarmingstechnologie.

https://www.zwickroell.com/de/news-events/messen-veranstaltungen/testxpo/

Meer nieuws

GrindingHub 2024 - IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

Hal 9 / Stand D15
<...