Catalogus

RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

  • DIN EN ISO 9001

RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

  • DIN EN ISO 9001

12.01.2024 01:01

Nieuw: ULTIMATECUT verzinkboor 4S - Snel. Scherp. Krachtig. Sensationeel.

Kun je spreken van echte innovatie in een verzinkboor? Kun je een professionele verzinkboor echt zichtbaar - en belangrijker - merkbaar beter maken? Kort samengevat: dat kan. De nieuwe RUKO ULTIMATECUT 4S verzinkboor levert het bewijs en herinterpreteert het verzinken volledig. Hij werkt sneller, efficiënter, bespaart energie en is ook vele malen duurzamer dan conventionele verzinkboren

De conische verzinkboor was al in 2017 de inspiratie bij de lancering van ULTIMATECUT, een nieuwe productlijn voor veeleisende resultaten voor handel en industrie.

En met de nieuwe ULTIMATECUT verzinkboor 4S breidt RUKO de serie hoogprecieze gereedschappen voor professionele toepassingen nu verder uit.

Zelfs op het eerste gezicht valt het op: De ULTIMATECUT verzinkboor 4S heeft vier snijkanten in plaats van de gebruikelijke drie. Wie beter kijkt, merkt ook het tweede fundamentele verschil op: de ongelijke verdeling van de snijkanten met een speciaal ontwikkelde snijgeometrie.

Maar de nieuwe ULTIMATECUT 4S laat in de praktijk pas echt de kracht zien die erachter zit.

Hij vreet letterlijk in het materiaal en overtuigt met een enorme materiaalafname. Dankzij de vier snijkanten worden de krachten verdeeld, wat zorgt voor een uitzonderlijk rustige loop en - een uitstekend verzinkbeeld zonder storende spatsporen.

Met een bewerkingssnelheid die tot 3 keer hoger ligt en een standtijd die tot 3 keer meer verzinkbewerkingen met één gereedschap mogelijk maakt, bewijzen ook de cijfers van de interne RUKO-testresultaten de uitzonderlijke prestaties van de nieuwe verzinkboor.

Vooral bij gebruik in accuboormachines kan met de nieuwe ULITMATECUT 4S voor het eerst zelfs tot een diameter van 40 mm worden verzonken, wat tot nu toe uitsluitend was voorbehouden aan stationaire gereedschappen.

De nieuwe verzinkboor ULITMATECUT 4S is bij de vakhandel verkrijgbaar in diameters van 10,4 tot 40 mm.

Bovendien worden de nieuwe verzinkboren aangeboden met RUKO nano Technology, kortweg RUnaTEC, een speciaal door RUKO ontwikkelde coating.

Meer nieuws

21.02.2023 10:00

Het is tijd om na te denken.
De vervuiling van onze planeet door plastic