Catalogus

Perndorfer Maschinenbau KG

Perndorfer Maschinenbau KG

  • ISO 9001:2015

Perndorfer Maschinenbau KG

  • ISO 9001:2015

31.01.2024 18:01

Waterstraalsnijsysteem van Perndorfer Maschinenbau

Perndorfer Maschinenbau is de juiste partner wanneer een modern waterstraalsnijsysteem en een machine op maat nodig is. Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1985 wordt ons werk gekenmerkt door het streven naar hoge productkwaliteit en klanttevredenheid. In 1991 ontwikkelden we ons eerste waterstraalsnijsysteem en sindsdien hebben we het assortiment kunnen moderniseren en uitbreiden. De pure watersnijvariant is geschikt voor het snijden van zachtere materialen zoals schuim en leer. Abrasief waterstraalsnijden is de juiste technologie voor hardere materialen zoals keramiek of metaal.
Koop het juiste waterstraalsnijsysteem

Welk waterstraalsnijsysteem het meest geschikt is voor uw doeleinden hangt niet alleen af van het soort materiaal, maar ook van de vereiste snijprestaties en andere aspecten. We onderscheiden zes productgroepen in de categorie waterstraalsnijden: WSS RW - puur water / zuiver water, machines voor buisbewerking (WSS Tube), systemen in portaalontwerp (WSS Portal), apparaten in cantileverontwerp (WSS Cantilever), vlakbed buissystemen (WSS Combi) en WSS speciale machines voor individuele klantvereisten. Bij de keuze van een op maat gemaakt waterstraalsnijsysteem kunt u van ons deskundig en begrijpelijk advies verwachten.
Alles over waterstraalsnijsystemen

De aanschaf van een waterstraalsnijsysteem is de belangrijkste voorwaarde om materialen naar wens op maat te snijden. Indien nodig vervolledigen randapparatuur het moderne snijsysteem. Het aanbod van Perndorfer WSS randapparatuur reikt van pompen en waterbehandeling tot en met slijptransportbanden. Er is geen twijfel mogelijk - alleen met een functioneel en gebruiksvriendelijk besturingssysteem kan het geselecteerde watersnijsysteem optimaal worden gebruikt. Daarom kunt u bij ons een watersnijsysteem kopen dat met hoogwaardige besturingssoftware is uitgerust.

Koop een watersnijsysteem en geniet van een vriendelijke service

Juist omdat er bij de aankoop van een watersnijsysteem op veel punten moet worden gelet, zijn ervaren experts en een uitstekende service nodig. Wij staan voor u klaar als u advies nodig hebt over producten of totaaloplossingen. Wij bieden passende technische en mechanische trainingen, zodat u en uw medewerkers vertrouwd zijn met het gekozen waterstraalsnijsysteem.
Wilt u een op maat gemaakt waterstraalsnijsysteem kopen van een expert? We horen graag van je via telefoon of e-mail, zodat we je project kunnen verzorgen.

Meer nieuws

Wij verheugen ons op uw bezoek op de 26e Internationale Technologiebeurs voor Plaatbewerking (Han...

Perndorfer Maschinenbau maakt oude installaties en machines "retrofit".

Uitgerust met nie...