Catalogus

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

13.03.2024 01:03

Dunkermotoren voor het eerst aanwezig op Passenger Terminal Expo

van 16 tot 18 april 2024 in de Messe Frankfurt, stand A171.

in 2024 zal Dunkermotoren, een merk van AMETEK, voor het eerst deelnemen aan de Passenger Terminal Expo. 's Werelds grootste beurs voor luchthavenplanning en -exploitatie wordt elk jaar op een andere locatie gehouden en zal in 2024 haar bezoekers verwelkomen in Frankfurt am Main.

Aandrijfoplossingen op een luchthavenbeurs?

Op het eerste gezicht lijkt het een beetje verrassend om Dunkermotoren onder de exposanten op PTE te vinden. De producten van de fabrikant van aandrijftechnologie worden echter al jaren gebruikt in verschillende automatiseringstoepassingen op luchthavens. Bijvoorbeeld in verschillende toegangssystemen en personeelsvergrendelingen die het passagiersverkeer regelen en alleen bevoegde personen toegang verlenen tot de boardingzone en andere beveiligde gebieden. Met de publicatie van EN17352 in 2022 werden voor het eerst normen voor vereisten en testprocedures voor elektrisch bediende toegangscontroleapparaten gedefinieerd. De aandrijfoplossingen van Dunkermotoren voldoen al volledig aan deze norm en kunnen daarom fabrikanten van overeenkomstige producten ondersteunen bij het voldoen aan de nieuwe eisen.

naast toegangscontrolesystemen bieden de individueel configureerbare complete aandrijvingen ook een breed scala aan toepassingen op het gebied van bagageafhandeling. De aandrijfoplossingen van Dunkermotoren worden gebruikt om bagage te transporteren vanaf het inchecken, via kortstondige opslag in een Early Baggage System (EBS), tot distributie na landing. Het compacte ontwerp, het netwerken via gangbare veldbussystemen en de speciaal programmeerbare bewegingsprofielen openen talloze toepassingsgebieden in de luchthavenautomatisering. overtuig uzelf tijdens een persoonlijk gesprek en uitwisseling op de PTE.

Op maat gemaakte oplossingen voor toegangscontrolesystemen en bagageafhandeling vindt u van 16 tot 18 april 2024 in de Messe Frankfurt, stand A171.

Meer nieuws

Dunkermotoren publiceert nieuwe editie van het Motion Journal "mo

Van 14 tot 17 mei 2024 opent de Interclean beurs in Ams...

Nieuwe hoge-resolutie encoder van Dunkermotoren voor de hoogste precisie-eisen
Met de facelift van de MotionCode programmeeromgeving van nexofox is het programmeren van slimme motoren nu nog eenvoudiger en zijn er geen grenzen meer aan decentrale automatiseringsarchitecturen.

Veel gebruikt en veelzijdig - de BG 75 borstelloze motor van Dunkermotoren, een AMETEK merk, is e...

Met de SL 38 productfamilie heeft Dunkermotoren, een merk van AMETEK, een nieuwe serie lineaire motoren met hoge prestaties gelanceerd. Als roestvrijstalen versie overtuigt de ServoLine 38 STL (Stainless Steel) met de hoogste materiaalkwaliteit en duurzaamheid