Catalogus

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018
  • EX-Zertifizierung

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

16.05.2024 01:05

Compact pelletiseersysteem - BFS en GMA van L.B. Bohle

Geringe benodigde ruimte, flexibel gebruik en soepele productieprocessen zijn doorslaggevende criteria wanneer de farmaceutische industrie investeert in granulatiesystemen. L.B. Bohle zet op dit gebied maatstaven met zijn compacte granulatiesystemen.

Granuleren met het compacte granulatiesysteem van L.B. Bohle
Het compacte granulatiesysteem van Bohle integreert de afzonderlijke componenten van de high-shear granulator GMA, de natzeef BTS, de wervelbedgranulator en droger BFS, de Bohle Uni Cone BUC®, de cycloonafscheider en de droogzeef BTS in een optimale eenheid. Het proces, de reiniging, het besturingssysteem, de explosiebeveiliging, het zoneconcept en de kwalificatie zijn nauw op elkaar afgestemd.

De compacte granulatiemodule maakt een bijzonder ruimtebesparende installatie mogelijk doordat de componenten direct naast elkaar zijn geplaatst. Bovendien is een directe productoverdracht van de uitlaatklep van de GMA naar de inlaatklep van de BFS mogelijk via een roestvrijstalen pijp.

De beproefde tangentiële zeef kan ook in deze pijp worden geïntegreerd. Een extra afvoerklep is geïntegreerd in de procescontainer van de BFS wervelbedprocessor, zodat de transferleiding en de afvoerklep tijdens een proces niet hoeven te worden aangepast.
Compact granulatiesysteem: optimalisatie van klassieke natte granulatie
Het compacte granulatiesysteem stelt nieuwe industriële normen dankzij de talrijke technologische ontwikkelingen en het coherente veiligheidsconcept. Het granulatiesysteem is de effectieve oplossing voor het optimaliseren van klassieke natte granulatie op een economische en ergonomische manier.

Meer nieuws

Roterende zeef - BRS
De Bohle roterende zeef BRS is een mobiele en plaatsbespa...

Op 10 juni begint de toonaangevende vakbeurs ACHEMA in Frankfurt am Main. L.B. Bohle Maschinen un...

18.-21 maart 2024

APV 14e PBP-wereldbijeenkomst

Wenen, Oostenrijk

We kijk...

Tabletcoaters worden steeds belangrijker in de farmaceutische productie: tabletten zijn de belang...

L.B. Bohle meerdere keren geëerd
Geavanceerde technologie "verpakt" op een moderne manier