Catalogus

Borrmann Brenner Berlin GmbH

Borrmann Brenner Berlin GmbH

Borrmann Brenner Berlin GmbH

19.03.2024 01:03

Gasbranders van Borrmann Brenner Berlijn

Toepassingsgebied:

Ketel-, oven- en machineverwarming in industrie en handel

Programmastructuur:
Met dit programma bieden we stralingsbranders en fornuisbranders voor het zuinig verwarmen van ketels en machines en voor veel speciale taken. De vereisten voor dergelijke verwarmingssystemen zijn gevarieerd en verschillend. Daarom is het vaak niet mogelijk om standaardtoestellen te gebruiken voor de verschillende toepassingen. Daarom worden naast standaardbranders op aanvraag ook speciale branders en speciale toestellen vervaardigd, die afhankelijk van het probleem optimaal aan de bedrijfsomstandigheden worden aangepast om een zuinig en rationeel gebruik te garanderen.

Technische kenmerken:
Borrmann Brenner Berlin heeft voor deze brandersystemen een modulair systeem ontwikkeld. Afhankelijk van de eisen kan met deze apparaten een verwarmingssysteem op maat worden gemaakt. De straal- en fornuisbranders worden in verschillende vormen en designs geproduceerd en bestaan uit afzonderlijke branderkoppen die op een gemeenschappelijke mengbuis zijn gemonteerd. De vorm van de steunbuis en dus de algehele vorm van het brandersysteem en de hoekpositie van de vlammen wordt aangepast aan de respectieve verbrandingskamer en de ketelvorm of de ovens die verwarmd moeten worden.

Een groot voordeel van het ontwerp is dat de hele brander wordt bediend met een centraal mondstuk dat zo is geplaatst dat de primaire luchtinlaat voor het produceren van het gas-luchtmengsel buiten de verbrandingskamer plaatsvindt, zodat een perfecte verbranding is gegarandeerd. Let op de insteeklengtes in de brandertekeningen.
We laten u voorbeelden zien van straal- of fornuisbranders in ringvorm, ovaal en inline.
Alle branders hebben een hoog vermogen, zelfs bij kleine afmetingen, zijn ongevoelig voor tocht of trillingen en zijn betrouwbaar bij ruw gebruik op de bouwplaats.
Naast de productie van standaardtoestellen kunnen we ook branders ontwerpen voor uw speciale eisen, waarbij we het ontwerp, de planning en de constructie van de vloeibaargasgestookte toestellen op ons nemen. De besturing en regeling van branders kan ook in ons aanbod worden opgenomen. Stuur ons uw gegevens.


Machinebranders zijn in de regel apparaten met een hoog gasdebiet en moeten op grond van officiële voorschriften worden uitgerust met veiligheidsinrichtingen die in overeenstemming zijn met hun beoogde gebruik en doel, om de gevaren te voorkomen die kunnen ontstaan door onverbrand ontsnappend gas.

Daarom bieden we onze branders in verschillende uitrustingsvarianten aan, zodat ze kunnen worden uitgerust in overeenstemming met het beoogde gebruik en de richtlijnen van de branchevereniging, de voorschriften ter voorkoming van ongevallen en het ADR.

We adviseren je graag bij de keuze van de benodigde uitrustingsvarianten.

Meer nieuws

23.02.2023 02:00

Borrmann Brenner Berlin GmbH

Wij zijn uw totaalleverancier van LPG armaturen en branders voor de professionele gebruiker. Ons...