Catalogus

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

28.03.2024 01:03

Roestvrij stalen buisverbinders voor het stootvaste belastingsbereik van RK Rose+Krieger

Temperatuur- en corrosiebestendig

Voor de stabiele verbinding van buizen zijn klembare buisverbinders een goedkoop en uiterst flexibel alternatief voor complexe interne of gelaste constructies. RK Rose+Krieger heeft de Robust Clamps ontwikkeld voor zware belastingen en schokbestendige toepassingen. Deze zeer sterke roestvrijstalen buisverbinders zijn extreem bestand tegen temperatuur en corrosie en zijn speciaal ontworpen voor dynamische belastingen.


Klembare buisverbinders van RK Rose+Krieger zijn altijd de ideale oplossing wanneer componenten op een krachtgesloten en blijvend veerkrachtige manier verbonden moeten worden en toch eenvoudig te installeren en te verwijderen moeten zijn. Naast de lichtgewicht kunststof en massief aluminium buisverbinders biedt de fabrikant uit Minden ook Robust Clamps roestvrijstalen buisverbinders voor zware belastingen en schokbestendige toepassingen.Hoge sterkte roestvrijstalen buisverbinders

De temperatuur- en corrosiebestendige Robust Clamps zijn bijzonder stijf en blijven ook bij dynamische belastingen zeer sterk. Dankzij elektrochemische passivering - de buisverbinders worden in een laatste stap elektrolytisch gepolijst - zijn ze resistenter en eenvoudiger te reinigen dan elementen van onbehandeld roestvrij staal. De stabiele en betrouwbare buisverbindingsstukken zijn ideaal voor veeleisende, corrosiebestendige constructies, zoals die in buitengebieden, maar ook in de apparaten- en installatietechniek in de chemische industrie. Dankzij hun speciale ontwerp met vloeiende contourovergangen, lage oppervlakteruwheid, grote sleuven en blinde gaten voorkomen ze de ophoping van vuil en zijn ze daarom ook voorbestemd voor toepassingen in de voedingsmiddelenindustrie.Hoge klemkrachten voor zware belastingen

De hoge klemkrachten van de Robust Clamps buisverbinders zorgen voor een betrouwbare, veerkrachtige verbinding, zelfs bij dynamische belastingen. De externe zeskantbouten kunnen eenvoudig worden vast- of losgedraaid met standaardgereedschap. De types flens (FK), hoek (W), basis (FS) en kruisklem (K) zijn momenteel verkrijgbaar in de maten 12 tot 40 mm.

Meer nieuws

Uitgebreide productportfolio voor de interne goederenstroom
Nieuwe schuifgeleiders met aangepaste positionering

01.06.2023 01:05

Verandering in het beheer
Björn Riechers neemt de leiding van RK Rose+Krieger GmbH over van Dr. Gregor Langer
SensorBoard - Het alternatief voor optische positioneringsmethoden

19.10.2022 01:00

RK Rose+Krieger heeft zijn accessoires voor eendelige RK Light Clamps kunststof buisverbinders met maat 30 mm uitgebreid. Gebruikt met systeemsamenstellingen, garandeert de nieuwe Anti-Twist twist lock tijdbesparende montage en eenvoudige aanpassing van de constructie. Het systeem van geanodiseerde aluminium buis (diameter 30 mm) met vier profielgroeven op een hoekafstand van 90° en zwarte kunststofklemmen van versterkt polyamide kan vrij worden gecombineerd met alle eendelige RK Light Clamps van maat 30 mm in gesloten uitvoering. Bijkomend voordeel: het uitlijnen en monteren is aanzienlijk eenvoudiger dan met conventionele plaatklemmen.