Catalogus

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

04.04.2024 01:04

Interclean Amsterdam 2024 - MAE presenteert de nieuwste hoogtepunten

Van 14 tot 17 mei 2024 opent de Interclean beurs in Amsterdam de deuren voor 's werelds experts op het gebied van reiniging en hygiëne. Als gerenommeerde leverancier voor de reinigings- en hygiënemarkt neemt MAE, een merk van AMETEK, deel als exposant. In hal 7 op stand 420 presenteert MAE haar nieuwste innovaties voor de schoonmaakmarkt.

De blowers van MAE worden al vele jaren gebruikt voor de zuigfunctie van schrobzuigmachines. Ze zuigen met uitstekende luchtprestaties, stille werking, hoge snelheid en een zeer goede verhouding tussen vermogen, afmetingen en gewicht. Bovendien zijn alle producten uitgerust met de beste energie-efficiëntie in hun klasse volgens de nieuwe ecodesignrichtlijn en zijn ze gemaakt in Europa.

Vooral de nieuwe By-Pass Universal Blower BU 82 2-traps, verkrijgbaar in AC en DC versie, is ontwikkeld voor de unieke prestatievereisten van schrobmachines. De blower biedt een hoog rendement in een klein en compact ontwerp. Door zijn lage gewicht is hij perfect geschikt voor mobiele apparaten en maakt hij indruk met extra functies zoals een langere levensduur en andere kenmerken die gunstig zijn voor het gebruik in schrobzuigmachines.

In het assortiment borstelloze blowers en motoren presenteert MAE de nieuwe BB 42 By Pass: Een snelle BLDC-blower met ingebouwde snelheidsregeling en geoptimaliseerd luchtstroomsysteem. Bovendien is hij dankzij zijn hoge efficiëntie uitstekend geschikt voor batterijgevoede toepassingen en heeft hij een uitstekende luchtprestatie in verhouding tot de grootte van de behuizing.

Een ander hoogtepunt is MAE's 89 motorplatform, verkrijgbaar in zowel By Pass- als Thru-Flow-configuraties in AC- en DC-versies. Deze borstelloze blower heeft een robuuste aluminium behuizing en waaier, waardoor duurzaamheid en optimale prestaties gegarandeerd zijn. Met on-board aandrijfregeling en snelheidsregeling in gesloten regelkring is het een veelzijdige oplossing voor diverse reinigingsapparatuur.

Dunkermotoren, het zusterbedrijf van MAE en ook een merk van AMETEK, is mede-exposant op de MAE stand. Dunkermotoren is bekend op het gebied van industriële automatisering en automatisch geleide voertuigen (AGV's) en biedt ervaring die waardevol is voor toepassingen zoals autonome en ride-on reinigingsmachines. De BLDC motor BG 66 dPro met de NG 250 naafversnellingsbak is de perfecte rijaandrijving voor schoonmaakrobots. De oplossing overtuigt door een compact en robuust ontwerp, een lange levensduur en is verkrijgbaar in verschillende maten en met verschillende radiale draagvermogens - allemaal made in Germany.











Meer nieuws

Dunkermotoren publiceert nieuwe editie van het Motion Journal "mo
Nieuwe hoge-resolutie encoder van Dunkermotoren voor de hoogste precisie-eisen
van 16 tot 18 april 2024 in de Messe Frankfurt, stand A171.
Met de facelift van de MotionCode programmeeromgeving van nexofox is het programmeren van slimme motoren nu nog eenvoudiger en zijn er geen grenzen meer aan decentrale automatiseringsarchitecturen.

Veel gebruikt en veelzijdig - de BG 75 borstelloze motor van Dunkermotoren, een AMETEK merk, is e...

Met de SL 38 productfamilie heeft Dunkermotoren, een merk van AMETEK, een nieuwe serie lineaire motoren met hoge prestaties gelanceerd. Als roestvrijstalen versie overtuigt de ServoLine 38 STL (Stainless Steel) met de hoogste materiaalkwaliteit en duurzaamheid