Catalogus

Voortman Steel Machinery

Voortman Steel Machinery

Voortman Steel Machinery

23.06.2024 01:06

Voortman V623

Uiterst autonoom gecombineerd boren, frezen en zagen voor klein en middelgroot staal

De Voortman V623 is een topklasse boor-, frees- en zaagmachine die ontworpen is voor continu onbemand gebruik.

De V623 kan een zeer breed scala aan profielen verwerken en efficiënt produceren met een logische uitvoervolgorde die het gebruik van dwarstransporten maximaliseert. De V623 onderscheidt zich door zijn innovatieve grijperslede.
Deze voorziening elimineert vrijwel alle klembeperkingen en maakt automatisch laden van vrijwel elk profiel mogelijk zonder tussenkomst van de operator of zelfs extra opgelaste tijdelijke grijperopspanningen. Uitgerust met onze geavanceerde VACAM-besturingssoftware helpt de V623 de machineoperator om maximale efficiëntie te bereiken. De software biedt volledig zicht op alle buffers tijdens toevoer, afvoer en korte productafvoer, zodat het hele proces naadloos kan worden beheerd.

Efficiënte gereedschapswissel

De centrale wisselaar kan tot 42 gereedschappen bevatten, zodat de drie booreenheden soepel van gereedschap kunnen wisselen en de machine efficiënt werkt. Nieuwe gereedschappen toevoegen is eenvoudig. In combinatie met de pneumatische gereedschapshandling maakt de wisselaar een ononderbroken productie met minimale bewaking mogelijk.
Hij vereenvoudigt het transport van gereedschap van de wisselaar naar de gereedschapshandling van de boorspindel en tussen assen voor automatisch wisselen, waardoor de systeemefficiëntie toeneemt voor langere onbemande productie.

NIEUW Innovatieve grijper

Met de V623 kunt u vrijwel elk profiel tot 300 x 300 mm produceren met ongeëvenaarde efficiëntie. Zijn innovatieve grijperslede biedt onbeperkt profielklemmen en maakt automatisch laden zonder tussenkomst van de operator mogelijk. De grijperbek houdt het materiaal van buitenaf vast, waarbij een hydraulische cilinder de klemkracht regelt om gevoelige profielen te beschermen. Een sensor herkent het materiaal pneumatisch en laat het grijperslede de profielen benaderen met een snelheid van 60 m/min voor een snel en soepel productieproces.

Meer nieuws

De Voortman Fabricator, een baanbrekende innovatie die de staalindustrie stormenderhand veroverde...