Catalogus

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

05.07.2024 02:07

Pure ervaring - Arnd Gollan sluit zich aan bij het team van Heimerle + Meule

Arnd Gollan treedt op 1 april 2024 in dienst als Directeur Business Development International bij Heimerle + Meule GmbH in Pforzheim.

Arnd Gollan treedt op 1 april 2024 in dienst als Director Business Development International bij Heimerle + Meule GmbH in Pforzheim. Met zijn indrukwekkende 30 jaar ervaring in de edelmetaalsector brengt hij een diepgaande expertise en een groot aantal succesvolle projecten met zich mee.

Zijn komst markeert een belangrijke stap voor het bedrijf, aangezien hij zijn expertise zal gebruiken om nieuwe zakelijke gebieden te ontwikkelen en internationale groei te stimuleren. Voordat hij bij Heimerle + Meule kwam, werkte Arnd Gollan voor gerenommeerde bedrijven als Agosi, Umicore en Degussa. Hij speelde een sleutelrol bij het aanboren van nieuwe markten en het opzetten van productiefaciliteiten in het buitenland.

Met name zijn werk voor Agosi en Umicore in Thailand en China, waar hij een belangrijke rol speelde bij het opzetten van een raffinaderij, getuigt van zijn inzet en expertise in internationaal zakendoen. In Canada nam Arnd Gollan het initiatief voor de succesvolle overname van een lokale edelmetaalproductiefaciliteit voor Agosi, waarmee hij zijn eerste voetafdruk in Noord-Amerika zette. Arnd Gollan leidde de ontwikkeling en renovatie van de industriële edelmetaalactiviteiten van de nieuw opgerichte Degussa Wholesale divisie in Pforzheim.

Deze ervaring heeft hem een diep inzicht gegeven in de complexe vereisten van de edelmetaalsector en heeft van hem een veelgevraagde expert in de sector gemaakt. Bij Heimerle + Meule zal Arnd Gollan zijn uitgebreide M&A-ervaring gebruiken om de industriële recyclingdivisie uit te breiden. Zijn belangrijkste taak zal zijn om nieuwe zakelijke gebieden te identificeren en actief deel te nemen aan strategische managementprojecten.

Zijn doel is om het bedrijf te blijven positioneren als een toonaangevende leverancier op de internationale edelmetaalmarkt en om duurzame groei te bevorderen. Met Arnd Gollans expertise en toewijding aan innovatie en duurzaamheid heeft Heimerle + Meule een veelbelovende toekomst voor zich. Zijn benoeming tot Director Business Development International onderstreept het streven van het bedrijf naar uitmuntendheid en groei op wereldwijde schaal.

Meer nieuws

We kijken ernaar uit u te ontmoeten op de INVEST

in Stuttgart

op 26 - 27 april 20...

Heimerle + Meule verkoopt al meer dan vier jaar met veel succes Eldy Plus® materialen op de markt. Tot nu toe konden deze alleen als freesmateriaal aan tevreden klanten worden aangeboden. Maar daar komt nu verandering in met de nieuwe FilaPrintM printer!

We kijken ernaar uit u te ontmoeten op Blechexpo 2023.

Op 07 - 10 november 2023,...