Catalogus

E. Zoller GmbH & Co. KG Einstell- und Messgeräte

E. Zoller GmbH & Co. KG Einstell- und Messgeräte

  • DIN EN ISO 9001:2008

E. Zoller GmbH & Co. KG Einstell- und Messgeräte

  • DIN EN ISO 9001:2008

30.07.2024 01:07

Gegevensoverdracht als succesfactor

Een succesformule in de sport is: "Het doelpunt moet blijven staan". Als je geen doelpunten tegen krijgt, ben je dichter bij succes dan bij een nederlaag.

Met ZOLLER kunt u op nul blijven: nul fouten, nul tijdverlies, nul crashes door onjuiste gereedschapsgegevens. Automatiseer de gegevensoverdracht in uw productie met de "zidCode"-technologie van ZOLLER.


Nul fouten Met "zidCode" worden de gegevens van de voorinstel- en meetmachine nauwkeurig en foutloos rechtstreeks overgedragen aan het besturingssysteem van de CNC-machine.


Zo kunnen componenten van topklasse worden geproduceerd. Geen tijdverlies Het intypen van kolommen met getallen vereist concentratie en tijd. Automatiseer deze tijdrovende en foutgevoelige processtap met "zidCode".


De meest efficiënte manier is met de combinatie van "idChip" technologie en "zidCode 4.0". Nul stilstandtijd Met correcte gereedschapsgegevens kunt u stilstand van de machine door crashes voorkomen en extra gereedschapswissels door hoge slijtage vermijden. U voorkomt ook afkeur.


Uw productie verloopt probleemloos. Zero effort "zidCode" is voorbereid voor vele machinebesturingssystemen. Je start via plug-and-play en de software begeleidt je door alle stappen. Voor gegevensoverdracht gebruikt "zidCode" USB, een netwerk of de RS232-interface.

Meer nieuws

10. - 14 september 2024

Op de AMB tonen wij in hal 1 op stand G50 een...




Met "zidCode" zijn uw CNC machines optimaal beschermd tegen crashes, zelfs zon...

Snelheid en precisie tellen als het gaat om gereedschapsinspectie in het productieproces.


In het ingenieuze inspectieduo "genius" plus "roboSet 2" is de universele meetmachine "geni...

Als een gereedschapfabrikant, slijp- of productiebedrijf kwaliteit niet serieus neemt, bestaat he...


Ontdek nu hoe eenvoudig de overdracht van gereedschapsgegevens kan zijn - snel, papierloos...