Catalogus

CPLP - Comunidade dos Países de Língua Portuguesa

CPLP - Comunidade dos Países de Língua Portuguesa

CPLP - Comunidade dos Países de Língua Portuguesa

25.07.2024 10:07

De "I Meeting of Culture and Business of the Portuguese-speaking Countries" zal plaatsvinden in Brasilia van 8 tot 13 juli 2024.

Met de institutionele steun van de Gemeenschap van Portugeessprekende Landen (CPLP) wordt het evenement gepromoot door het Young Exporter Institute (IJE), een lid van het EEN Brasil consortium - de Braziliaanse kern van het Enterprise Europe Network (EEN), geleid door het Braziliaanse Instituut voor Informatie in Wetenschap en Technologie (Ibict).


De bijeenkomst brengt vertegenwoordigers van de negen lidstaten van de Gemeenschap van Portugese Buurlanden (CPLP) samen en "heeft tot doel de culturele en economische samenwerking tussen de leden van de gemeenschap te versterken", aldus Ibict.


Het programma omvat lezingen, rondetafelgesprekken, workshops, regeringsagenda's en bedrijfsrondes.

De openingsceremonie vindt plaats op 8 juli in het Auditorium van het Nationaal Museum en "brengt alle overheids- en bedrijfsinstellingen op één plaats samen. Op 12.07. zal het evenement een handelsbeurs en een beurs in het Technologiepark van Brasilia - BIOTIC met de aanwezigheid van buitenlandse bedrijven", zegt Ibict, aan te kondigen dat er zal "zakelijke rondes en het evenement "BIOTIC".er zal "zakelijke rondes en het evenement "The Match", een presentatie bijeenkomst van business modellen voor de diplomatieke missie die behoren tot CPLP ambassades in Brasilia, die zal plaatsvinden in een beperkte manier.