Catalogus

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

22.08.2024 01:08

Veiligheid altijd in het vizier

SISTEMA veiligheidsbibliotheek voor de slimme dPro-motoren met STO van Dunkermotoren

Dunkermotoren, een AMETEK merk, biedt haar klanten nu een veiligheidsbibliotheek voor haar slimme motoren en regelelektronica met geïntegreerde STO (Safe Torque Off) veiligheidsfunctie. Naast de volledige reeks borstelloze DC-motoren in de dPro-familie omvat dit ook de externe regelelektronica BGE 5510 dPro. Dit maakt het eenvoudig om de totale systeemveiligheid te bepalen met behulp van een rekentool.

De gratis SISTEMA software-assistent van IFA biedt machinefabrikanten bijvoorbeeld geautomatiseerde hulp bij het berekenen van de veiligheid van hun volledige systeem. Verschillende componenten en hun risicoparameters kunnen worden vastgelegd in de software en de effecten van individuele wijzigingen, inclusief het prestatieniveau dat door het systeem wordt bereikt, kunnen automatisch worden bepaald. Deze veiligheidsrelevante gegevens kunnen eenvoudig naar een project worden gekopieerd met behulp van de bibliotheek. Handmatige overdracht en het bijbehorende risico op fouten worden zo geëlimineerd.

De veiligheidsbibliotheek voor alle Dunkermotoren-producten met STO kan gratis worden gedownload van de website van de fabrikant van aandrijftechniek:

https://www.dunkermotoren.de/en/downloads/manuals

Meer nieuws

De nieuwe 4Q controller van Dunkermotoren biedt hoge prestaties voor een betaalbare prijs
Dunkermotoren baant de weg voor volledig geautomatiseerde en gedigitaliseerde intralogistiek
Dunkermotoren, een AMETEK merk, is trots om de Milhagem Team raceauto van de Universiteit van Minas Gerais aan te drijven met zijn borstelloze gelijkstroommotor
Dunkermotoren publiceert nieuwe editie van het Motion Journal "mo

Van 14 tot 17 mei 2024 opent de Interclean beurs in Ams...

Nieuwe hoge-resolutie encoder van Dunkermotoren voor de hoogste precisie-eisen