Catalogus

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

02.09.2024 00:09

Nieuwe aandrijfoplossingen voor industriële automatisering

Dunkermotoren baant de weg voor volledig geautomatiseerde en gedigitaliseerde intralogistiek


Op 18 en 19 september komen experts en praktijkmensen op het gebied van industriële automatisering samen op all about automation in Chemnitz. De uitwisseling over nieuwe software, robotica-oplossingen en automatiseringscomponenten zal nieuwe ontwikkelingen aanzienlijk beïnvloeden en de industrie vooruit stuwen.

Dunkermotoren, een AMETEK merk, zal ook aanwezig zijn op dit industrie ontmoetingspunt en zal de intralogistiek versterken met innovatieve aandrijftechnologie en digitale oplossingen.

Zo is bijvoorbeeld de nieuwe Servoline tandwielkast PLG 75 SL met een levensduur van meer dan 20.000 uur in combinatie met de duurzame DC-servomotoren van de fabrikant van aandrijftechniek de perfecte oplossing voor het automatiseren van industriële toepassingen met bijzonder hoge cycli.

Een productportfolio speciaal voor bestuurderloze transportsystemen zoals AGV's en AMR's maakt bijzonder compacte oplossingen mogelijk die ladingen tot 4 ton veilig door magazijnen en productiehallen manoeuvreren.

Mobiel of geïntegreerd in een systeem - de softwareoplossingen van het eigen digitale merk nexofox zorgen voor live bewaking van alle motor- en bedrijfsgegevens, ongeacht de locatie. Conditiebewaking en voorspellend onderhoud zijn niet langer dromen van de toekomst, maar zijn dankzij nexofox nu al realiteit in uw slimme fabriek.

Ontwerp de industriële automatisering van morgen en bezoek Dunkermotoren op de aaa Chemnitz op stand 1-127.

Meer nieuws

De nieuwe 4Q controller van Dunkermotoren biedt hoge prestaties voor een betaalbare prijs

SISTEMA veiligheidsbibliotheek voor de slimme dPro-motoren met STO van Dunkermotoren

Dunkermotoren, een AMETEK merk, is trots om de Milhagem Team raceauto van de Universiteit van Minas Gerais aan te drijven met zijn borstelloze gelijkstroommotor
Dunkermotoren publiceert nieuwe editie van het Motion Journal "mo

Van 14 tot 17 mei 2024 opent de Interclean beurs in Ams...

Nieuwe hoge-resolutie encoder van Dunkermotoren voor de hoogste precisie-eisen