Catalogus

Bronkhorst High-Tech BV

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Terug naar het overzicht

Massadoorstroommeters (EL-FLOW® Prestige) van Bronkhorst High-Tech BV

Product aanvraag  

EL-FLOW Prestige is de nieuwe generatie Bronkhorst massflowmeters/regelaars voor gassen. De nieuwe ontwikkeling van alle componenten van deze instrumenten volgens de laatste inzichten zorgt voor betere prestaties op het gebied van snelheid, nauwkeurigheid en lange levensduur, in combinatie met een uitstekende gebruikersvriendelijke werking.
 
De nieuwste sensortechnologie "Differentiële Temperatuurbalancering" is geïntegreerd. Deze nieuwe technologie zorgt voor een ongekende nauwkeurigheid en sensorstabiliteit. Energie-efficiënte microprocessoren met innovatieve meertraps regelkringen verbeteren de dynamische respons en regelsnelheid. De nieuwe metalen behuizing van deze massastroomregelaars is robuust en toch compact.

Voor het eerst werd een nieuw ontwikkelde actieve on-board conversieberekening voor gassen gebruikt, waardoor de EL-FLOW Prestige nog nauwkeuriger en temperatuuronafhankelijker is dan alle voorgaande thermische massflowmeters. De gemeten temperatuur wordt gebruikt om de dynamische gaseigenschappen en gegevens uit de database te halen. De meetsignaal van de sensor wordt gecorrigeerd op basis van de actuele omstandigheden.

Verschillende veldbusopties met aanpasbare en programmeerbare I/O-functies zijn beschikbaar. De massflowregelaar is zeer eenvoudig en gebruiksvriendelijk in de bediening en mogelijkheden. De regelprestaties van de massflowregelaars van de serie EL-FLOW Prestige zijn in de fabriek zo ingesteld dat ze zeer snel en zonder overschrijding van de instelwaardeveranderingen reageren. Optioneel kunnen de massflowregelaars individueel worden ingesteld voor bijzonder snelle regeltijden (minder dan 500 milliseconden) of voor een soepele regeling, afhankelijk van de procesvereisten.

De regelaars en kleppen zijn zeer robuust en bestand tegen mechanische schokken en drukstoten. Het dynamische gedrag kan door de klant ook in gemonteerde toestand individueel en eenvoudig worden bepaald door de besturingssnelheid aan te passen via FlowTune™ of door gebruik te maken van het programma FlowPlot™; software tools die gratis van het internet kunnen worden gedownload.

Functies

·  Hoge nauwkeurigheid (standaard 0,5 % Rd plus 0,1 % FS)

·  Bereikbaarheid in digitale modus tot 1: 150

·  Extreem snelle en dynamische reactie

·  Multi-Gas / Multi Range functionaliteit (100 selecteerbare gassen; schaalbaar tussen 40-120% of bestelde capaciteit (FS waarde))

·  Max. druk: 10 / 64 / 100 bar

·  Analoge I/O-signalen, RS232-aansluiting; optionele geïntegreerde veldbusinterface

·  Grote keuze aan door de gebruiker gedefinieerde i/o-opties

·  Door gebruiker configureerbaar regelgedrag

·  Robuuste metalen behuizing

Product aanvraag  

Meer producten in de categorie Massadoorstroommeters

Massastroomregelaar voor gassen (D-6471-DR3)

MASS-STREAM D-6471/DR3 MFC

directe thermische massastroomregelaar voor gassen, IP65 beschermd

  • Bewezen directe inline CTA-sensor (geen bypass)
  • Compact, robuust ontw...

Massadoorstroommeters

Met de ontwikkeling van de mini CORI-FLOW™ serie heeft Bronkhorst een technologische doorbraak bereikt op het gebied van Coriolis-massadebietmetingen en -regeling, door het realiseren van een co...

Massadoorstroommeters (FLEXI-FLOW™ Compact)

FLEXI-FLOW™ Compacte massadebietmeter en massadebietregelaar voor gassen

De nieuwe referentie in massadebiet- en drukmeting en -regeling
De nieuwe FLEXI-FLOW™ modelreeks...