Catalogus

HME - Technologies GmbH

HME - Technologies GmbH

HME - Technologies GmbH

Terug naar het overzicht

Nano ijzeroxide poeder (HE-O-011, 1309-37-1) van HME - Technologies GmbH

Product aanvraag  

Specificaties:

  • APS (nm): 50*200
  • Zuiverheid (%): >99.99
  • Specifieke oppervlakte (m2/g): 145-245
  • Volumedichtheid (g/cm3): 1.4-3.8
  • Dichtheid (g/cm3): 4.2
  • Kristalvorm: platy
  • Kleur: rood

Nota: volgens gebruikersvereisten van nanodeeltje kunnen wij verschillende grootteproducten verstrekken.

Productprestaties:

Nano structuur van a-Fe2O3 in gassensor, katalyse, magnetische opname en biomedische gebieden hebben brede toepassingsvooruitzichten. Als gevolg van een a-Fe2O3 nanometer materiële eigenschappen en structuur vorm, dus is direct gerelateerd aan hoe de morfologische structuur van a-Fe2O3 product controleerbare is altijd de focus van mensen. Op dit moment, veel geleerden te span80, PVP, DMF, CTAB, (NH4)2S2O8, NaH2PO4, NaClO3 zoals natrium oliezuur en morfologie, met behulp van hydrothermische heeft opgedaan een reeks van spindel, zoals Sphere, kubus, bar, riem en lineaire a-Fe2O3 nanomaterialen, als gevolg van de bovenstaande methode van het product structuur, en als dicht in reactie op het systeem van verschillende organische oppervlakteactieve stoffen te introduceren, die het eindproduct toepassingen en wassen ongemak zal geven. Onlangs, ons bedrijf keurt een speciale controle methode voor grootschalige controleerbare, zoals poreuze vlok a-Fe2O3 nanomaterialen, vanwege zijn grote specifieke oppervlakte activiteit centrum, als katalysator, biedt de noodzakelijke voorwaarden voor de hoge selectiviteit en katalysatoren hoge reactiviteit. Wanneer a-Fe2O3 na nanometer bereikt, als vaste katalysator van de drijfgasverbranding van het algemene drijfgasverbrandingstarief en verbeter het verbrandingstarief, dit 1~10 keer om hoge raketten en raketten te vervaardigen.

Gebruik:

Het kan wijd voor pigmentatie in de bouw van kunstmatig marmer, en kleurrijk cement worden gebruikt. Zijn pigment voor aquarel, verfkleur, verf, en rubber, plastic kleur, kan ook voor de magnetische materiële industrie worden gebruikt.

Opslagvoorwaarden:

Dit product zou in droog, koel en het verzegelen van het milieu moeten worden opgeslagen, kan geen blootstelling aan lucht zijn, bovendien zou de zware druk, volgens gewoon goederenvervoer moeten vermijden

Product aanvraag