Catalogus

HME - Technologies GmbH

HME - Technologies GmbH

HME - Technologies GmbH

Terug naar het overzicht

Nano wolfraamcarbidepoeder (HE-C-005, 12070-09-9) van HME - Technologies GmbH

Product aanvraag  

Specificaties:

  • APS (nm): 80
  • Zuiverheid (%): >99.9
  • Specifieke oppervlakte (m2/g): 60
  • Volumedichtheid (g/cm3): 3.2
  • Dichtheid (g/cm3): 15.5
  • Kristalvorm: zeshoek
  • Kleur: zwart

Nota: volgens gebruikersvereisten van nanodeeltje kunnen wij verschillende grootteproducten verstrekken.

Productprestaties:

Het nanowolframcarbidepoeder, heeft hoge zuiverheid, heeft de eenvormige dispersie van de deeltjesgrootte van goed, is een belangrijke grondstof van het produceren van gecementeerd carbide, kan het nanowolframcarbidepoeder harde legering maken heeft veel meer uitstekende eigenschappen
Het nanowolframcarbidepoeder behalve heeft hoge hardheid, harde koning buiten, heeft nog slijtageweerstand, corrosieweerstand, temperatuur, enz.
Het smeltpunt was 2860°C±50°C, kookpunt was 6000°C en ook onoplosbaar in water, sterke zure weerstand, hoge hardheid en elastische modulus.

Toepassingen:

Het nano-wolframcarbidepoeder dat in samengestelde materialen wordt toegepast, verbetert zijn prestaties: Nano-wolfraamcarbide-kobalt (WC-Co) samengestelde prestaties carbidepoeder voorbereiding is de belangrijkste grondstoffen en slijtvaste coating. Zoals: scherpe hulpmiddelen, computer, machines, enz.; 2 Nano-wolframcarbidepoeder geschikt onder hoge temperatuur op mechanische verwerking, kan scherpe hulpmiddelen, oven van structurele materialen, de straalmotoren, gasturbines en pijp, enz. produceren.

Opslagvoorwaarden:

Dit product zou in droge, koele en het verzegelen van het milieu moeten worden opgeslagen, kan geen blootstelling aan lucht zijn, bovendien zou de zware druk, volgens gewoon goederenvervoer moeten vermijden.

Product aanvraag