Catalogus

HME - Technologies GmbH

HME - Technologies GmbH

HME - Technologies GmbH

Terug naar het overzicht

Nano Goudpoeder (7440-57-5) van HME - Technologies GmbH

Product aanvraag  

Specificaties:

  • APS (nm): 15
  • Zuiverheid (%): >99
  • De Dosering van de suggestietoepassing (ppm): Verdun het in oplosmiddelen op basis van water 1-5ppm concentratie
  • Kleur: moerbei

Eigenschappen:

Gouden nanodeeltjesoplossing wordt bereid door 15nm of zelfs kleinere gouden nanodeeltjes in wateroplossing te verspreiden. De voorbereiding zal eindigen met een uniforme neutrale oplossing met stabiele kleur. De gouden nanodeeltjes oplossing lijkt vaag rood, niet goudbruin. De oplossing van nanodeeltjes in goud blijkt in gecondenseerde toestand door toevoeging van andere stoffen azurisch te zijn. De oplossing is eetbaar voor mensen en volledig veilig voor huidcontact. Als zilveren nanodeeltjes zijn Au nanodeeltjes bestand tegen antibiotica.

Toepassingen:

Wanneer toegevoegd aan het kosmetische product, spelen Au nanodeeltjes een rol van het witten, anti-veroudert en verzachtende middelen; of als organismen van de Voedselkleurstoffen; Genetische identificatie; Milieuzuiveringsproducten voor raffinage; Gebruikt in voedsel, schoonheidsmiddelen als bewaarmiddelen; Toegepast op de productie van antibacteriële, antimicrobiële, anti-inflammatory drugs, en medische apparatuur, gezondheidslevering, schoonheidszorgmateriaal. Levende dagelijkse goederen, zoals voedsel, dranken, nano-gouden zeep, tandenborstels, allerlei schoonheidsmasker enz.

Opslagvoorwaarden:

De nanopoeder waterdispersie zou van zonlicht moeten worden verhinderd.
Het product is voor onderzoek en ontwikkelingsdoel en de gebruiker moet een professioneel persoon zijn (Deze persoon moet weten hoe dit product te gebruiken.)
Nanodeeltjesdispersies zijn suspensies van nanodeeltjes in water. Deze dispersies kunnen als zodanig worden gebruikt, of worden verdund met geschikte (compatibele) oplosmiddelen. Nanodeeltjes in dispersies kunnen soms bezinken bij opslag, in welk geval ze kunnen worden gemengd (opgeschud) voor gebruik.

Product aanvraag