Catalogus

HME - Technologies GmbH

HME - Technologies GmbH

HME - Technologies GmbH

Terug naar het overzicht

Nano Bismutpoeder (7440-69-9) van HME - Technologies GmbH

Product aanvraag  

Eigenschappen:

Het bismutnanodeeltje is een soort sferische metaalnanodeeltjes met kleuren van donkergrijs tot zwart volgens verschillende deeltjesgrootte en er is geen gemengde kleuren of duidelijke agglomeratie.

Toepassingen:

De Bismutnanodeeltjes kunnen als smeermiddeladditief worden gebruikt: wanneer toegevoegd 0.1 tot 0.3% van Bi nanodeeltjes aan vet in het wrijvingsproces, zal de wrijvingsoppervlakte een zelfsmerend, zelf-laminerend masker vormen om de machine te beschermen, die de vetprestaties beduidend zal verbeteren.
Bismutnanodeeltjes kunnen worden gebruikt in de metallurgische industrie: kunnen worden gebruikt als additieven tijdens de productie van gietijzer, staal en aluminiumlegering, wat de snijprestaties van de legering kan verbeteren.
Bismutnanodeeltjes kunnen worden gebruikt als magnetische materialen: bismut heeft een kleinere thermische neutronenabsorptiedoorsnede, een lager smeltpunt en een hoger kookpunt, waardoor het het medium voor warmteoverdracht kan zijn dat in een kernreactor wordt gebruikt.

Product aanvraag