Catalogus

LK Metallwaren GmbH

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

Terug naar het overzicht

Warme luchtverwarmer voor industriële hallen ( GCS) van LK Metallwaren GmbH

Product aanvraag  

Warme luchtverwarmer GCS (Green-Climate-System)

Warmte onttrekken aan de lucht!

Steeds meer bedrijven streven naar een zo groot mogelijke onafhankelijkheid van fossiele brandstoffen. Om alternatieve aandrijfenergie voor de werking van halverwarmingssystemen te kunnen aanbieden, heeft LK Metallwaren de CO2-neutrale LK "Green-Climate-System (GCS)" warmeluchtverwarming ontwikkeld.

In plaats van gas of olie maakt het "Green-Climate-System" gewoon gebruik van de bestaande buiten- en binnenlucht.

Hallen efficiënt verwarmen, koelen en ventileren!

Het "hart" van het systeem is het radiale schoepenwiel. Deze zuigt zowel de verwarmde hallenlucht als de verse buitenlucht aan en voert deze via een mengkamer, een luchtfilter en een verwarmingsbatterij de hal in. Het register is verbonden met het warmtepomppakket dat op het dak is geïnstalleerd. Afhankelijk van de gewenste temperatuur koelt of verwarmt het de langsstromende lucht.

Bij buitentemperaturen onder het vriespunt is het ook mogelijk om piekbelastingen te dekken door gebruik te maken van een elektronisch dakverwarmingsregister. Het voordeel van de LK GCS warme luchtverwarmer is dat hij honderd procent van de buitenlucht gebruikt om warmte te genereren. Bij het verwarmen van hallen bevordert dit niet alleen de onafhankelijkheid van fossiele brandstoffen, maar voldoet het ook al aan de eisen van de klimaatbeschermingswet.

Product aanvraag  

Meer producten in de categorie Heteluchtverwarmingen

Halverwarming (RBW)

Energie-efficiënte halverwarming door innovatieve technologie

LK Hybride warmeluchtgenerator RBW

Energie-efficiëntie - duurzaamheid - lage bedrijfskosten:...