Catalogus

LK Metallwaren GmbH

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

Terug naar het overzicht

Vloeistofafscheider (System H) van LK Metallwaren GmbH

Product aanvraag  

Flexibele aanpassing van de componenten

Afscheiders voor lichte vloeistoffen worden klassiek overal gebruikt waar water moet worden gereinigd of gescheiden van oliën en andere lichte vloeistoffen. Dit is het geval in een groot aantal industriële locaties, maar ook in ambachtelijke of dienstverlenende bedrijven (bijv. autowasstraten).

LK Metallwaren maakt gebruik van tientallen jaren beproefde, volwassen technologieën bij het ontwerp en de productie van afscheidersystemen.

Hierbij wordt

de olie zonder filters via een dubbelwerkend olieafscheidingsprincipe (continue en discontinue toevoer) in een geïntegreerd oliereservoir afgescheiden

.

Onze speciale expertise ligt hier in de flexibele aanpassing van componenten aan de eisen van onze klanten.

In het kader van de variabele positioneringsopties kan de bovengrondse installatie van de afscheider dure grondverzetwerkzaamheden vermijden, of het gebruik van "mobiele" varianten maakt het mogelijk om ze zo snel mogelijk van A naar B te verplaatsen.
Dankzij het corrosiebestendige en bijzonder stabiele ontwerp met behulp van het TIG-proces (gelast V2A roestvrij staal) en een ontwerp zonder bewegende delen, kunnen reinigings- en onderhoudsvereisten tot een minimum worden beperkt. Bij het dimensioneren van de systemen zijn twee types beschikbaar voor maten van NS 1,5 tot NS 100: UNO (één kamer, uitgelijnd op hoogte) en DUO (twee kamers, uitgelijnd op lengte).

Extra componenten Thermische mantel (isolatie)
  • Geur- en gasdichte dekselconstructie
  • Complete installatie met (stroomopwaarts) slibvangput en (stroomafwaarts) pompput
  • Bedieningssysteem oliereservoir
  • Overvulbeveiliging
  • Variabele aansluitingen (flens, mof, Storz-koppeling, KG-pijp, enz.)
  • Toevoer- en retourpompen voor de betreffende toepassing

Product aanvraag