Catalogus

LK Metallwaren GmbH

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

Terug naar het overzicht

Chemisch-fysische planten van LK Metallwaren GmbH

Product aanvraag  

Van het compacte tot het complete systeem

Voor de algemene bescherming tegen verontreiniging van waterlichamen bepaalt de Wet op de waterhuishouding (WHG) dat de hoeveelheid verontreinigende stoffen in afvalwater zo laag mogelijk moet zijn volgens de huidige stand van de techniek. Daarom moet het afvalwater dat ontstaat bij commerciële en industriële reinigingsprocessen zoveel mogelijk worden voorgezuiverd van verontreinigingen: Vuil, verfresten, oliën of zware metalen moeten worden voorgereinigd - ongeacht of ze aanwezig zijn als deeltjes, in emulsies of in opgeloste vorm.
Om een zuivere waterkwaliteit mogelijk te maken in overeenstemming met de wettelijke vereisten of speciale eisen van de klant, bieden we het volledige spectrum van diensten aan op het gebied van afvalwaterbehandeling in het domein van chemisch-fysische (CP) installaties: van robuuste, ruimtebesparende compacte installaties tot complete installaties voor standaard of complexe vereisten.
Ongeacht de gebruikte processen (flotatie, flocculatie of chemische behandeling) vormt het modulaire installatieconcept de basis voor een individueel aangepast, klantspecifiek ontwerp.

Een ander belangrijk voordeel van CP-systemen: Onze systemen kunnen onafhankelijk van de bestaande installatiestructuur worden gebruikt en zijn na voltooiing direct klaar voor gebruik.

Product aanvraag