Catalogus

LK Metallwaren GmbH

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

Terug naar het overzicht

Compacte eenheid voor verf- en droogprocessen (LKPT ) van LK Metallwaren GmbH

Product aanvraag  

LKPT compact systeem

Energie-efficiënte droging en toevoer van verse lucht!

Energie-efficiënte systeemtechnologie gecombineerd met hoogwaardig materiaalgebruik en maximale flexibiliteit bij de implementatie van individuele klantvereisten: Dit is precies wat u vindt in onze LKPT compacte systemen. De basis hiervoor wordt gevormd door tientallen jaren ervaring en uitgebreide knowhow van onze gespecialiseerde ingenieurs. Zij staan altijd klaar om u te ondersteunen bij de technische planning en organisatie van de implementatie en het onderhoud van uw systemen!

De klant beslist hoe hij verwarmt

U kiest - wij plannen en bouwen uw systeem volledig volgens uw eisen.

Zelfs de verbrandingskamers zijn verkrijgbaar in verschillende materiaalcombinaties van hittebestendig of corrosiebestendig roestvrij staal en kunnen onder andere worden gebruikt in de compacte, modulaire toevoer-, afvoer- of recirculatie-eenheden. Als alternatief kan de proceswarmte in het verf- en droogproces worden opgewekt via oppervlaktegasbranders, gepompte warmwater- of elektrische verwarmingsspiralen.

De klant beslist welk type verwarming voor hem optimaal is en welke procesgerelateerde systeemspecificaties voor hem relevant zijn. Combinaties van meerdere warmteopwekkers, bijv. een pompbatterij als voorverwarming en een verbrandingskamer als nageschakelde eenheid, kunnen ook worden gerealiseerd.
Optionele uitbreiding door extra componenten
De behuizing van het systeem bestaat uit gegalvaniseerde frameprofielen, gietaluminium hoeken en geïsoleerde panelen. Dankzij de installatie van vrijlopende radiale waaiers produceert het systeem weinig geluid en heeft het een van de laagste energieverbruikwaarden in de concurrentie.

Afhankelijk van de projectvereisten kan het compacte LKPT-systeem voor verf- en droogprocessen in verschillende formaten worden ontworpen in zowel horizontale als verticale positionering. Hiervoor kunnen op verzoek onder andere de volgende extra componenten in het systeem worden geïntegreerd de volgende extra componenten kunnen op verzoek in het systeem worden geïntegreerd:

Uitlaatluchtfilter
Cross-flow warmtewisselaar voor warmteterugwinning
Gecombineerde verwarmings- en koelbatterij met druppelafscheider
Voorverwarmingsbatterij voor het voorverwarmen van de toevoerlucht
Accessoires (thermostaten, drukvakken, volumestroomstabilisatie, frequentieomvormers, etc.)

Product aanvraag  

Meer producten in de categorie Procesinstallaties

Procesinstallaties

Procestechniek voor industrie en handel

Op het gebied van procestechniek biedt LK Metall innovatieve systemen voor industrie en handel die enorme energiebesparingen opleveren. Met...