Catalogus

LK Metallwaren GmbH

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

Terug naar het overzicht

Speciale warmtewisselaars (LKVDE) van LK Metallwaren GmbH

Product aanvraag  

Energiegeoptimaliseerde specialisten voor verwarmings-, verf- en droogprocessen

In hun industriële toepassingen worden warmtewisselaars voornamelijk gebruikt om thermische energie over te brengen tussen verschillende materiaalstromen. Om dit te bereiken met de laagst mogelijke primaire energie-input en dus op een kostengeoptimaliseerde manier, biedt LK Metallwaren speciale warmtewisselaars met een hoog rendement voor verschillende verwarmings-, verf- en droogtoepassingen in drie materiaalcombinaties.
In de standaarduitvoering kunnen sterk belaste onderdelen (zoals bijv. In de standaarduitvoering zijn zwaar belaste onderdelen (zoals bijv. verbrandingskamerrollen) gemaakt van hittebestendig gelegeerd staal.

In twee speciale uitvoeringen bieden we verbrandingskamers van hittebestendig gelegeerd staal of hitte- en corrosiebestendig Cr-Ni-staal.

Speciale warmtewisselaar LKVDE
Speciale warmtewisselaars van het type LKVDE zijn ontworpen (horizontaal of verticaal geplaatst) voor installatie in bestaande behuizingen. In de standaardversie maken ze een verwarming van 60 Kelvin mogelijk bij een maximale uitblaastemperatuur van +300 graden Celsius.

Indien gewenst kunnen we onze klanten ook voorzien van verbrandingskamers met een hogere verwarmingscapaciteit, hogere verwarmingsvermogens en bovendien met aangepaste uitlaatgaskanalen.

Product aanvraag  

Meer producten in de categorie Klantspecifieke warmtewisselaar

Speciale warmtewisselaar

Speciale warmtewisselaars voor verwarmings-, verf- en droogprocessen voor het verwarmen van gasvormige media

De speciale warmtewisselaars van LK Metall kunnen in drie materiaalcom...

Speciale warmtewisselaars (LKT)

Speciale warmtewisselaars van het type LKT zijn ontworpen voor proceswarmte met uitblaastemperaturen van maximaal +100 graden Celsius en zijn bijzonder geschikt voor gebruik in ventilatiesystemen e...

Klantspecifieke warmtewisselaar (LKNTS )

Speciale warmtewisselaars voor proceswarmte met lage uitlaattemperaturen en condenserende werking. Het rendement van deze verbrandingskamer bedraagt, afhankelijk van de toepassing, tot 92%. Op basi...