Catalogus

hightech ceram Dr. Steinmann + Partner GmbH

hightech ceram Dr. Steinmann + Partner GmbH

hightech ceram Dr. Steinmann + Partner GmbH

Terug naar het overzicht

Hogetemperatuurisolatie van hightech ceram Dr. Steinmann + Partner GmbH

Product aanvraag

Voor het bouwen en repareren van ovens en thermisch bediende installaties zijn producten van diverse isolatiematerialen nodig voor de isolatie van het warme oppervlak en de achterzijde, alsmede voor de afdichting van deuren en dergelijke. Hier bieden wij de berekening, de selectie van de isolatiematerialen, het ontwerp van de isolatie en, indien gewenst, de installatie aan voor de volgende toepassingen:

Oven- en ovenwagenisolatie, metallurgie en warmtebehandeling, reactoren, evenals verwarmingstechniek en drogerisolatie. Hier is het essentieel om samen met ons of onze partnerbedrijven de geschikte materialen en de productie van de componenten te selecteren om de beste oplossing te vinden voor de volgende toepassingen: ovens en ovenwagenbouw, bovenbouw van ovens, warmtewisselaars, toepassing in de metallurgie, afvalverbranding, houtdistillatie en brandertechniek, toepassing in vacuümovens en in de glasindustrie.

Product aanvraag

Meer producten in de categorie Hogetemperatuurisolatie

Hogetemperatuurisolatie

  • Producten gemaakt van zowel keramische vezels als bio-oplosbare keramische vezels, zoals vezelmatten, fineermodules, schroefvormige vezelmodules (allemaal in verschillende dichtheden en clas...