Catalogus

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Terug naar het overzicht

Lagerloze encoders van Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Product aanvraag  

Betrouwbare snelheidsmeting met magnetische sensoroplossing.

Lagerloze encoders zijn het perfecte alternatief voor gelagerde encoders, dankzij hun compacte ontwerp en eenvoudige montagemogelijkheden op bijna elke asdiameter. Lagerloze encoders van Kübler worden vandaag al gebruikt in de aandrijf- en lifttechniek, voor asynchrone motoren of externe rotormotoren, of in generatoren, grote motoren en windturbines. Onze slimme technologie is beschikbaar voor de hoogste signaalkwaliteit. Digitale real-time signaalverwerking compenseert mogelijke signaalfouten en optimaliseert de besturing van aandrijvingen. Ontwerp uw installaties, machines of motoren met Kübler!

Incrementele lagerloze encoders

Ideaal voor nauwkeurige toerentalmeting met een resolutie tot 16.000 pulsen per omwenteling en verkrijgbaar in HTL- of TTL-versie. Eenvoudige, snelle installatie dankzij diverse asmontagemogelijkheden zoals drukzitting, naafschroef of schroefflens. Grote montagetolerantie tussen magneetring en sensorkop.

Absolute lagerloze encoders

Ideaal voor nauwkeurige positie- of hoekverwerving met een resolutie tot 16.000 meetstappen per omwenteling en verkrijgbaar in SSI- of CANopen-versie. Extra incrementele signalen voor hoogdynamische aandrijvingen. Door het absolute meetprincipe is de uitvoering van de sensorkop aangepast aan de radius van de magneetring. Standaard asdiameter van 30 mm. Is deze diameter onvoldoende voor uw toepassing? Geen probleem. Neemt u dan contact met ons op.
Bij grotere aantallen kunnen wij uw lagerloze encoderoplossing op maat realiseren.

Product aanvraag  

Meer producten in de categorie Encoders

Encoders

Roterende encoders worden overal gebruikt waar lengtes, posities, snelheden en hoeken moeten worden gemeten. Zij zetten mechanische bewegingen om in elektrische signalen. Er zijn verschillen in de wer...