Catalogus

STUBAI ZMV GmbH

STUBAI ZMV GmbH

  • DIN EN ISO 9001

STUBAI ZMV GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Terug naar het overzicht

Via Ferrata Sets (SUMMIT LIGHT X1 / BASIC (Connect 2.0)) van STUBAI ZMV GmbH

Product aanvraag  

De Via Ferrata Set SUMMIT LIGHT X1 is een volledig nieuwe ontwikkeling van STUBAI.

Hij is ergonomisch ontworpen zodat de handen ver genoeg verwijderd zijn van het openingsgedeelte bij het bevestigen in de Via Ferrata-touwen. Zo zijn de vingers bij het openen en sluiten beschermd en is het proces van veilig inhaken heel eenvoudig. Dit wordt ondersteund door de zeer grote opening. De bediening is zeer eenvoudig, zodat je je kunt concentreren op het klimmen. Inclusief een metalen bevestigingspunt om veilig vast te zetten.

Gewicht: 550g
Volgens: EN 958

BASIC (Connect 2.0)

Y-vormige Ferrata set met een ingenaaide schokdemper die gecontroleerd remmen biedt, zelfs in moeilijke omstandigheden (bijv. natheid). De compacte draagtas van de schokdemper kan snel worden geopend voor inspectie. De elastische banden voorkomen ook het vervelende klitten. De beproefde palmclipkarabijnhaken met een grote poortafstand van 25 mm maken het vastklikken eenvoudig en moeiteloos.

We willen er nogmaals op wijzen dat je persoonlijke veiligheidsuitrusting zoals helmen, harnassen, ferrata enz. altijd moet controleren op tekenen van slijtage en of ze in perfecte staat verkeren.

Gewicht 550 g

Karabijnhaakgegevens:
Sterkte gesloten hek 27 kN
Sterkte open hek 14 kN

Product aanvraag