Catalogus

STUBAI ZMV GmbH

STUBAI ZMV GmbH

  • DIN EN ISO 9001

STUBAI ZMV GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Terug naar het overzicht

Ijsbijlen (PRO STAR / WHITE STAR) van STUBAI ZMV GmbH

Product aanvraag  

Wij hebben de juiste ijsbijl voor elk type tocht. STUBAI heeft een perfect uitgebalanceerd assortiment ontwikkeld voor de vele facetten van bergbeklimmen. Alle modellen zijn uiteraard CE-goedgekeurd en gefabriceerd volgens de gebruikelijke STUBAI topnormen. Sommige modellen zijn uitgerust met een zeer sterke stalen kop. Op de lichtgewicht modellen worden aluminium koppen gebruikt.

PRO STAR
Een bijl in moderne stijl voor de professional. De licht gebogen steel is voor nauwkeurig gebruik op steile hellingen, maar maakt het toch mogelijk om de steel als ankerpunt in de sneeuw te gebruiken. Zowel de steel als de getande pick zijn gemaakt volgens de hoogst mogelijke normen.

Stalen kop
Lengte 52, 59, 66 en 73 cm
Gewicht 590-690 g

WHITE STAR
Een uitstekende allrounder voor bergbeklimmers. Briljante balans tussen de schacht en de gesmede stalen kop.

Stalen kop
Lengte 52, 59, 66 en 73 cm
Gewicht 595-695 g

Product aanvraag  

Meer producten in de categorie Ijsbijlen

Ijsbijlen (LEVEL)

LEVEL is zo gebogen dat de punt zich direct onder de hand bevindt tijdens het lopen. De kromming in het bovenste gedeelte is zeer geschikt voor het gebruik van de bijlkop in steile noordwanden.

Ijsbijlen (TOUR LITE TELESCOPE)

Een trekkingbijl met aluminium kop. Geleverd met sneeuwkorf. Perfect voor trekking en gletsjerwandelen. De telescopische steel kan naar wens worden versteld van 60 tot
95 cm.

Alumin...