Catalogus

Arno Arnold GmbH

Arno Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Arno Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Terug naar het overzicht

Gelede schort (Topclose) van Arno Arnold GmbH

Product aanvraag  

Het gewicht van Toplclose is 50% lager dan dat van gewone schorten. De geleidingsbaan heeft ook een lichtgewicht constructie, wat betekent dat de systeemcomponenten op hogere snelheden kunnen werken zonder dat ze opnieuw geconfigureerd hoeven te worden. Topclose heeft een esthetisch uiterlijk met een gladde, gesloten roestvrijstalen oppervlakteafwerking en speciaal ontworpen roestvrijstalen profielen.

Omdat de spanenwisserfunctie in Topclose is geïntegreerd, is het transport minder vatbaar voor vuil en puin. Topclose is aanpasbaar en kan gemakkelijk om kleinere diameters worden opgerold. De gesloten achterwand is volledig afgedicht. De toepassingsomstandigheden en de eisen van de klant bepalen de materialen die voor dit product worden gebruikt. Door de vele voordelen en de eenvoudige, snelle montage is Topclose het ideale afdeksysteem voor bewerkingscentra voor metaal, kunststof of hout.

Product aanvraag  

Meer producten in de categorie Antislip afdekkingen

Antislip afdekkingen (Apron)

Koppelschorten "Apron" hebben zich al vele malen bewezen als ruimtebesparende en uiterst robuuste beschermkappen in de machinebouw. Dankzij de geringe inbouwdiepte en de mogelijkheid tot doorbuigin...