Catalogus

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

Terug naar het overzicht

Vulsysteem met weegtechnologie (FLUX-FILL WT) van FLUX-GERÄTE GmbH

Product aanvraag  

Met het halfautomatische FLUX-FILL WT vulsysteem kunnen vloeistoffen met een lage viscositeit tot viskeuze en ook schuimende vloeistoffen snel, efficiënt en veilig worden afgevuld. Het systeem werkt met gekalibreerde weegtechnologie en maakt zo afvullen mogelijk in overeenstemming met de Duitse voorverpakkingsverordening (FertigPackV).

Het geïntegreerde managementsysteem voor afvulprogramma's maakt het gemakkelijk om vloeistoffen af te vullen in een grote verscheidenheid aan containers met behulp van verschillende, automatisch uitgevoerde vulmethoden, zoals over-bunghole, under-bunghole en under-bunghole. Vullen via grove en fijne dosering zorgt ervoor dat minimumhoeveelheden worden nageleefd en minimaliseert onbedoelde overvulling. Dit maakt het systeem bijzonder geschikt voor het afvullen van kleine en middelgrote containerbatches, met en zonder containerwissel - zowel voor intern gebruik als voor de verkoop.

In combinatie met andere producten uit het FLUX pompen- en toebehorenprogramma kan ook de toevoerzijde optimaal op de toepassing worden afgestemd. Op deze manier kan een compacte, halfautomatische afvullijn worden geconfigureerd uit het afvulsysteem en de toevoercomponenten.

Product aanvraag