Catalogus

FLUKE Process Instruments GmbH

FLUKE Process Instruments GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DAkkS-Akkreditierung
  • WEEE (2002/96/EG)
  • RoHS

FLUKE Process Instruments GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DAkkS-Akkreditierung
  • WEEE (2002/96/EG)

Terug naar het overzicht

Temperatuurmeetapparatuur van FLUKE Process Instruments GmbH

Product aanvraag  

De Datapaq® Food Tracker® temperatuur profileringssystemen bestaan uit een datalogger, een beschermende thermische barrière en Insight software. Met een Datapaq systeem kunt u de kwaliteit en veiligheid van uw gekookt vlees, gevogelte, bakkerijproducten en kant-en-klaarmaaltijden garanderen.

Datapaq systemen, ontworpen om de zwaarste omstandigheden te weerstaan, reizen met het voedselproduct door de oven of vriezer en maken een volledige registratie van de producttemperaturen. U kunt de producttemperatuur van de gehele kook/vriescyclus monitoren in statische of transportovens, maar ook in stoomkokers, friteuses en vriezers.

Food Tracker Insight-software

Gebruik Insight software om ruwe gegevens om te zetten in zinvolle informatie over uw proces, inclusief onmiddellijke rapporten over de letaliteit. Documenteer uw proces om de productiviteit te verhogen, evenals formele documentatie, zoals HACCP. De functies omvatten:

Procesanalyse: Bereken automatisch alle kritische controlepunten van het proces om te voldoen aan uw HACCP-eisen.
Letaliteitsberekeningen en rapportage: Maak gebruik van nauwkeurige letaliteitsberekeningen voor het risico op micro-organismen in uw specifieke proces en product (Fo-waarde), zodat u zeker weet dat uw voedsel van de hoogste kwaliteit is.
Procesoptimalisatie en foutopsporing: Lokaliseer snel de exacte positie van warme of koude plekken in de oven en beperk zo productieverlies tot een minimum.
Rapportage: Genereer gecertificeerde en traceerbare profielrapporten om aan al uw HACCP-validatiebehoeften te voldoen.
Monitoring: Bekijk op uw PC het exacte moment waarop uw product de vereiste veilige gaartemperatuur bereikt.

MultiPaq21 Gegevenslogger

De MultiPaq21-datalogger heeft tot acht kanalen (type T of K), zodat u product- en omgevingstemperaturen van maximaal acht locaties tegelijk kunt verzamelen. Met behulp van flexibele thermokoppelkabels kunnen de temperatuursensoren nauwkeurig worden geplaatst in het product, aan de oppervlakte of in de lucht. Zij kunnen temperaturen registreren zonder dat de datalogger of de massa daarvan de responskenmerken van de sensoren en dus de nauwkeurigheid van de aflezingen beïnvloedt.

De datalogger is ontworpen om de meest vijandige voedselverwerkingstoepassingen te weerstaan en heeft een IP67 rating met speciale waterdichte thermokoppelverbindingen die bescherming bieden tegen stoom, waterdouches en routinematige reinigingsprocedures. De logger slaat tot acht profielen op voordat deze moeten worden gedownload.

Thermische barrières
De Datapaq thermische barrières maken gebruik van dezelfde isolatietechnologie als die wordt gebruikt in de 'zwarte doos' van een vliegtuig en zijn ondergebracht in een robuuste roestvrijstalen behuizing, ontworpen om vele jaren mee te gaan. Datapaq thermische barrières zijn bestand tegen de zwaarste industriële kookomgevingen, inclusief koken met stoom, langdurig bakken bij hoge temperaturen, of zelfs flash-frituren, waarbij het hele systeem wordt ondergedompeld in olie.

In tegenstelling tot andere commerciële systemen is het niet nodig om de datalogger in uw product te beschermen. Aangezien de barrière uit de buurt van het product kan worden geplaatst, zullen de verwarmingskarakteristieken van het product niet worden beïnvloed door de bewakingsapparatuur.

Thermokoppels

Thermokoppels (type T of K) worden geleverd met waterdichte connectoren en vergulde aansluitingen om een IP67 rating van de logger te verkrijgen. Betrouwbaarheid en nauwkeurigheid zijn gegarandeerd in de meest vijandige omgevingen, inclusief stoom, water en condensatie. Thermokoppels kunnen worden gemengd en verwisseld, afhankelijk van het type proces en product. Ook de kabellengte van de thermokoppels kan aan de specifieke eisen van het proces worden aangepast.

Accessoires

Als aanvulling op de temperatuurprofilering in de voedingsmiddelenindustrie biedt Datapaq diverse accessoires, waaronder:

Met het Food Tracker radiotelemetriesysteemkunt u in real-time zien wat er met uw product gebeurt tijdens het warmtebehandelingsproces. U kunt de werkelijke producttemperaturen tijdens het proces vergelijken met de specificaties en de cyclustijden optimaliseren. Download de brochure Food Tracker Radio Telemetry System voor gedetailleerde informatie.

De voedseltray en jiggaranderen de herhaalbaarheid van het profiel in transportbandprocessen. De food tray kan worden gebruikt zonder de transportband te stoppen of de productie te verstoren. De Food Trays zijn ontworpen voor kleine producten, zoals kipnuggets. De Thermocouple Jig is ontworpen voor brede transportprocessen, zoals grote bakkerijovens. Download de brochure Food Tray en Jig voor meer informatie.

De vochtigheidssensor meet zowel de vochtigheid als de temperatuur in processen tot 200°C/400°F. Deze sensor is ideaal voor baktoepassingen, zoals rijzen/proeven, en ook waar vochtmetingen kunnen worden gebruikt om de ovenregeling te helpen valideren, de opbrengst te optimaliseren en de kwaliteit te verbeteren. Download de brochure over de vochtigheidssensor voor meer informatie.

Product aanvraag  

Meer producten in de categorie Temperatuurmeetapparatuur

Temperatuurmeetapparatuur (Raynger 3i Plus)

De Raytek® Raynger 3i Plus hoge temperatuur handheld infrarood thermometer is ontworpen om te voldoen aan de procesprestatie-eisen in vele industriële toepassingen, waaronder zeer veeleisende w...

Temperatuurmeetapparatuur

De Datapaq Furnace Tracker voor warmtebehandelingen van metalen van Fluke Process Instruments omvat de Datapaq TP6 datalogger, een thermische barrière naar keuze (Datapaq TB40 of TB49), thermokoppe...

Temperatuurmeetapparatuur

Het Datapaq Furnace Tracker Temperature Uniformity Survey (TUS) systeem van Fluke Process Instruments omvat een datalogger naar keuze (TP6 of XDL12), een thermische barrière naar keuze (TB45 of TB4...

Temperatuurmeetapparatuur

De Datapaq Furnace Tracker Specialty Profiling Systems van Fluke Process Instruments zijn voorzien van de Datapaq TP6 en Datapaq DP5 dataloggers, honderden toepassingsspecifieke thermische barrière...

Temperatuurmeetapparatuur (Datapaq® Oven Tracker® XL2 )

Datapaq® biedt het Oven Tracker® XL2 System, de nieuwste generatie Oven Tracker systemen voor robuuste, uitgebreide, intelligente en eenvoudig te gebruiken oventemperatuurprofilering

...