Catalogus

ifm electronic GmbH

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020
  • ISO/IEC 27001

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020

Terug naar het overzicht

Aansluitkabel van ifm electronic GmbH

Product aanvraag  

Sockets
Sockets worden in de automatiseringstechniek over het algemeen gebruikt om sensoren en actuatoren met connectoren op splitterboxen aan te sluiten.

Ook bij handmatige bevestiging is een perfecte duurzame afdichting van sensor- en actuatoraansluitingen gegarandeerd. De geïntegreerde eindstop beschermt de O-ring tegen vernieling door een te strak aangedraaide koppelingsmoer. Zelfs in ruwe industriële omgevingen zijn de connectoren beschermd tegen onbedoeld losraken door een speciale trilbeveiliging. Sommige types zijn uitgerust met goed zichtbare LED's voor bedrijfs- en schakeltoestandindicatie.

Door hun hoogwaardige roestvrijstalen moer en voor levensmiddelen geschikte afdichtingsmaterialen

zijn de ecolink EVT- en EVF-contactdozen geschikt voor gebruik in hygiënische en natte omgevingen. De contactdozen zijn bestand tegen veelvuldige hogedrukreiniging met agressieve reinigingsmiddelen. Dankzij hun brede temperatuurbereik en hun ongevoeligheid voor snelle temperatuurschommelingen zijn ze bijzonder geschikt voor gebruik in de levensmiddelen- en drankenindustrie.

Kabelstekkers
Kabelstekkers worden vaak gebruikt voor het aansluiten van sensoren en actuatoren met aansluitklemmen op splitterboxen of modules in de automatiseringstechniek.

Zelfs bij handmatige bevestiging is een perfecte duurzame afdichting van splitter- en moduleaansluitingen gegarandeerd. Ze bieden een hoge bescherming tegen het binnendringen van vocht en een hoge materiaalbestendigheid tegen agressieve vloeistoffen.

De ecolink EVT en EVF kabelstekkers zijn bijzonder geschikt voor gebruik in hygiënische en natte omgevingen. Ze zijn bestand tegen veelvuldige hogedrukreiniging met agressieve reinigingsmiddelen. Dankzij hun brede temperatuurbereik en hun ongevoeligheid voor snelle temperatuurschommelingen zijn de kabelstekkers bijzonder geschikt voor gebruik in de levensmiddelen- en drankenindustrie.

Jumper kabels
Jumper kabels zijn voorzien van een stekker en een bus. Zij worden gebruikt voor de aansluiting van sensoren op splitterboxen en -modules.

Zij zorgen voor een betrouwbare en permanente afdichting van de sensor- en splitteraansluitingen, zelfs bij montage zonder gereedschap. De geïntegreerde eindstop beschermt de O-ring tegen vernieling door een te strak aangedraaide koppelingsmoer. Zelfs in ruwe industriële omgevingen zijn de connectoren beschermd tegen onbedoeld losraken door een speciale trilbeveiliging. Sommige types zijn uitgerust met goed zichtbare LED's voor bedrijfs- en schakeltoestandindicatie.

De hoogwaardige roestvrijstalen moer en de voor levensmiddelen geschikte afdichtingsmaterialen

kwalificeren de ecolink EVT- en EVF-doorverbindingskabels voor gebruik in hygiënische en natte omgevingen. De startkabels zijn bestand tegen veelvuldig reinigen onder hoge druk met agressieve reinigingsmiddelen. Dankzij hun brede temperatuurbereik en hun ongevoeligheid voor snelle temperatuurschommelingen zijn ze bijzonder geschikt voor gebruik in de levensmiddelen- en drankenindustrie.

Product aanvraag  

Meer producten in de categorie Verbindingselementen

Verbindingselementen (IO-Link)

Veiligheidsmodule voor IO-Link
8 veilige OSSD-ingangen
4 krachtige uitgangen met afzonderlijke 24 V-voeding
PROFIsafe-telegram via IO-Link getunneld
Veiligheid tot SIL 3 en PLe<...