Catalogus

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

Terug naar het overzicht

Dempende pads (SLAB 030 to SLAB 300) van ACE Stoßdämpfer GmbH

Product aanvraag  

Dempende pads

Energieabsorptie in pad-formaat
Confectioneren en Combineerbaar
Energievermogen 3,1 Nm/cyclus tot 210 Nm/cyclus
Slag 6,5 mm tot 12,5 mm

Dempingsmateriaal op maat in kussenformaat: SLAB dempingspads zijn gemaakt van visco-elastisch PUR-materiaal. Ze absorberen schokbelastingen uiterst effectief en zijn ook geschikt voor het isoleren of dempen van trillingen.

De pads van de productfamilie SL-030 tot SL-300 kunnen snel worden aangepast aan het relevante type toepassing. Dit wordt gedeeltelijk bereikt door de configuratie van het rekenprogramma of rechtstreeks door de gespecialiseerde ingenieurs van ACE. Bovendien is dit mogelijk omdat het standaardmateriaal met ons nieuwe snijsysteem precies en snel kan worden gesneden volgens de eisen van de klant. Het is ook mogelijk om een monster te verkrijgen om een optimale oplossing te vinden.

De SLAB dempingskussens zijn een beproefde bescherming tegen stoten of botsingen. Ze worden gebruikt op bagage- en transportbanden, transportsystemen, pneumatische, elektromechanische en hydraulische aandrijvingen en lineaire sleden.

Product aanvraag  

Meer producten in de categorie Trillingsdempers - platen

Trillingsdempers - platen (SLAB)

Trillingsisolatie op maat

SLAB, CEL en PAD: drie verschillende soorten pads, één doel; gebruikers op alle gebieden de beste isolatietechnologie op maat bieden. ACE garandee...