Catalogus

HEAB Absaugtechnik GmbH

HEAB Absaugtechnik GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • EMAS EG-Öko-Audit

HEAB Absaugtechnik GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • EMAS EG-Öko-Audit

Terug naar het overzicht

Luchtreiniger (Mia Air) van HEAB Absaugtechnik GmbH

Product aanvraag  

Frisse lucht technologie van de nieuwe generatie De Mia Air luchtreiniger is momenteel een van de krachtigste apparaten op de hele markt en overtuigt door zijn toonaangevende filtertechnologie.
De filteruitrusting bestaat uit een voorfilter (handmatige reiniging), een actief koolfilter van hoge kwaliteit voor de verwijdering van geuren en vluchtige organische stoffen en een HEPA cleanroomfilter van klasse H14 met 99,995% afscheiding (verwijdert onder andere de kleinste deeltjes zoals fijnstof, virussen en bacteriën).(verwijdert onder andere de kleinste deeltjes
zoals fijnstof, virussen en bacteriën).

Daarnaast vernietigen de microbiële coating en het UV-C licht allerlei virussen en bacteriën uit de omgevingslucht.
Meerdere luchtwisselingen per uur zijn mogelijk. (bijv. 100 m² oppervlakte = de lucht wordt binnen een uur 3-4 keer volledig gereinigd*) Dankzij het praktische paneelontwerp van Mia Air kun je eenvoudig handmatig of met de mobiele app bepalen welke omgevingscondities je verkiest.

Dankzij het mobiele gebruik, dankzij verborgen rollen, kan het filtersysteem flexibel worden gebruikt in uw ruimtes zoals vergaderzalen, kantoren, klaslokalen, kantines, werkplaatsen, wachtkamers, enz.
. Optimaliseer de luchtkwaliteit van uw ruimtes en verminder tegelijkertijd het risico op besmetting met ziekteverwekkers.
Wij hebben de professionele oplossing voor u!
Bescherm uzelf en anderen met Mia Air!

Product aanvraag  

Meer producten in de categorie Filtertoestellen

Patronenfilter (PPF)

De systemen zijn nauwkeurig afgesteld voor de filtratie van de fijnste deeltjes en stofdeeltjes uit de lucht die vrijkomen bij veel bewerkingsprocessen.

Droge filtersystemen (ZSPF)

HEAB cycloonzakpulsfiltersysteem - ZSPF

Het cycloonzakpulsfiltersysteem is ideaal voor het afscheiden van stof in vele toepassingsgebieden. Bijna alle soorten stof kunnen zonder problemen w...