Catalogus

LK Metallwaren GmbH

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

Terug naar het overzicht

Mobiele luchtzuiveringsinstallatie voor sociale voorzieningen (LRA-S) van LK Metallwaren GmbH

Product aanvraag  

99,995 procent virusvrij!

De komst van de coronapandemie en de daarmee gepaard gaande beperkingen hebben het onderwerp luchtzuivering in het middelpunt van de publieke discussie geplaatst. Dit geldt in het bijzonder voor ruimtes waar veel mensen permanent aanwezig zijn en waar het risico op overdracht van infecties door virussen, bacteriën of ziektekiemen dienovereenkomstig hoog is.

De mobiele luchtreiniger LRA-S van LK Metallwaren biedt hiertegen een effectieve bescherming!

Zijn prestaties zijn zodanig dat hij de lucht in ruimtes tot 60 vierkante meter en tot 3,5 m hoog (bijv. kantoren of klaslokalen) vijf uur lang kan zuiveren. (bijv. kantoren of klaslokalen) vijf keer per uur.
Drievoudig filtersysteem met 99 procent efficiëntie
De LK luchtreiniger LRA-S heeft een geïntegreerd filtersysteem. Dit bestaat uit een fijnstoffilter, een actief koolfilter tegen geuren en een microstoffilter (filterklasse H14, HEPA); deze laatste filtert 99,995 procent van de virussen, bacteriën en ziektekiemen uit de ruimtelucht. Daarbij wordt de lucht in het vloeroppervlak aangezogen door een energiezuinige EC-ventilator, gefilterd en teruggevoerd naar de ruimte in het bovenste gedeelte.

In de stand-by modus meet de luchtreiniger de CO2-concentratie van de ruimtelucht. Als deze stijgt tot een waarde van meer dan 800 ppm, schakelt hij automatisch over op volledige werking.

Product aanvraag