Catalogus

Shandong Jiejing Group Corporation

Shandong Jiejing Group Corporation

Shandong Jiejing Group Corporation

Terug naar het overzicht

Algenmeststoffen (AlgaPure2) van Shandong Jiejing Group Corporation

Product aanvraag  

Zeewierextractpoeder
Zeewierextract is donkerbruin of zwart poeder, het wordt geconcentreerd uit bruinwier Ascophyllum nodosum.

Het zeewierextract is rijk aan 18 soorten eiwitten en aminozuren die direct kunnen worden geabsorbeerd en benut door planten en plantengroeiregulatoren (auxine, cytokinine, rode amycine, enz.), alginezuur, humuszuur, vitaminen, nucleotiden, plantenstress-resistentiefactoren en essentiële elementen voor de plantengroei: stikstof, fosfor, kalium, calcium, magnesium, zwavel, ijzer, mangaan, koper, zink, molybdeen, borium. Al deze biologisch actieve stoffen zijn zuiver natuurlijke stoffen die uit kelp/zeewier worden gewonnen, licht naar zeewier ruiken, en geen residu hebben.

Voordelen voor planten

Het effect van zeewierextract op planten is het stimuleren van de groeikracht van zaden, het bevorderen van de ontwikkeling van gewaswortels, het bevorderen van wortels en sterke zaailingen, het behouden van bloemen en vruchten; het verbeteren van de weerstand tegen ziekten, koudebestendigheid, droogteresistentie, weerstand tegen wateroverlast en weerstand tegen zout; het verbeteren van de kwaliteit van gewassen en het verhogen van de opbrengst; het verbeteren van het gebruik van water en meststoffen, het verhogen van het chlorofylgehalte, het versterken van de fotosynthese van gewassen en het in evenwicht brengen van de gewasgroei; het verminderen van schade door pesticiden, het hebben van een herstellend effect en het genezen en herstellen van gewonde plantencombinaties.

Voordelen voor de bodem

Zeewierextract is een natuurlijke bodemverbeteraar die de ontbrekende voedingselementen in de bodem rechtstreeks kan aanvullen, nuttige micro-organismen kan activeren en een sterk remmend effect heeft op schadelijke bacteriën.

De polysachariden in zeewierextract kunnen de vorming van bodemaggregaatstructuur bevorderen, de poriënruimte in de bodem verbeteren, de luchtdoorlatendheid van de bodem vergroten, de verhouding tussen meststoffen, water, lucht en temperatuur in de bodem coördineren, en de zware belasting en vervuiling van de bodem en het verloren evenwicht van natuurlijke gommen herstellen.

De verzuring, verzilting en verdichting van de bodem doeltreffend reguleren, en een gunstig milieu voor gewasgroei vanuit het wortelmilieu bieden. Het is een marine functioneel product meststof die bodem-gedragen ziekteverwekkers, geneesmiddelen en meststoffen remt.

jiejinggroup(at)gmail.com


Productadviseur: Michael Cui

Product aanvraag