Catalogus

Shandong Jiejing Group Corporation

Shandong Jiejing Group Corporation

Shandong Jiejing Group Corporation

Terug naar het overzicht

liquid seaweed extract (AlgaQuid) van Shandong Jiejing Group Corporation

Product aanvraag  

Vloeibaar zeewierextract
Het is de zeewier actieve stof essentie gewonnen met biologische extractie-technologie, met behulp van verse Scagassum zeewier / skelp, naast zeewier polyfenolen in het zeewier extract , zijn er ijzer, mangaan, koper, molybdeen, boor, magnesium en andere sporenelementen en polysacchariden, salicylzuur, jasmonzuur en andere natuurlijke stoffen. Het kan de productie van niet-specifieke actieve factoren in planten effectief stimuleren en het evenwicht van endogene hormonen aanpassen, het transporteffect van voedingsstoffen in gewassen verbeteren, de groei van gewassen induceren en abiotische stressmechanismen verminderen, en gewasverdediging en osmotische bescherming stimuleren. De weerstand van gewassen verhogen, het effect en het gebruik van pesticiden verbeteren, en goed presteren bij het verbeteren van de fysiologische kenmerken van gewassen.

Zeewierextractproductieproces:
Opslag van zeewier bij lage temperatuur-reiniging-breken-dehydratie-vloeistofextractie-continue tegenstroomextractie-meerfasige en multi-effectieve lage-temperatuurconcentratie-vacuümfiltratie-bruinwierzeewierconcentraat.
Door middel van continue tegenstroomextractie in combinatie met geïntegreerde innovatie van industriële productietechnologie zoals concentratie bij lage temperatuur, zijn de industriële extractie en zuiverheid van bruinwierextract met sprongen vooruitgegaan.

Uiterlijk: groen vloeibaar zeewierextract
Hoe te gebruiken: Het aandeel van vloeibare wateroplosbare meststof is 5%-20%, en het aandeel van vaste wateroplosbare meststof spuiten is 5-20%.
Verpakking: 1000L IBC


Productadviseur: Michael Cui

Product aanvraag