Catalogus

Hunan Yutong Mining Equipment Co., Ltd.

Hunan Yutong Mining Equipment Co., Ltd.

Hunan Yutong Mining Equipment Co., Ltd.

Terug naar het overzicht

Mijnbouwuitrustingen (KFU1.0-6) van Hunan Yutong Mining Equipment Co., Ltd.

Product aanvraag  

1.8 ton laadvermogen bak - Kfu1.0-6 kantelende mijnwagen

Toepassing, kenmerken en werkomgeving van de mijnwagon met kiepbakken

De mijnwagen met kiepbakken is een smalspoorvervoermiddel voor het vervoer van steenkool, erts, ballast en andere bulkmaterialen in de mijn. Over het algemeen moet hij worden getrokken door een locomotief of een lier.

Naargelang van de verschillende structuren en losmethodes worden ze onderverdeeld in vier categorieën: bak-kiep-mijnwagen, vaste mijnwagen, eenzijdig gebogen rail-stort-mijnwagen, en bodem-stort-mijnwagen.

Installatie en proefbedrijf van de emmer-kip-mijnwagen

Vergrendelingsmechanisme test
Plaats de mijnwagon op een horizontaal spoor en open het linker en rechter sluitmechanisme vele malen met mankracht. Het sluitingsmechanisme moet eenvoudig, betrouwbaar, veilig, flexibel en handig in gebruik zijn.

Remmechanisme test
Plaats de mijnwagon op een horizontaal spoor en rijd met een constante snelheid van 1,5-3,5m/s. Controleer bij het remmen de betrouwbaarheid van het mechanisme. De onderdelen van het mechanisme moeten stevig met elkaar verbonden zijn en betrouwbaar remmen. Wanneer de kracht het rempedaal verlaat De remschoen moet op tijd het loopvlak van het wiel verlaten.

Wielsteltest
Het wrijvingswiel of de riem wordt aangedreven door een elektromotor, en het wiel wordt aangedreven om gedurende 10 minuten met een snelheid van niet minder dan 500 r/min te draaien. Het wiel draait soepel en het weerstandsmoment bedraagt niet meer dan 1370N.mm.

Vergrendelingsmechanisme test
Wanneer de wagen zonder lading draait, kan hij soepel worden gedraaid en is de loshoek ≥40°; nadat het vergrendelingsmechanisme met de hand is geopend, kan de mijnwagen gemakkelijk en soepel naar beide zijden van zijn lengte-hartlijn worden gekanteld.

Prestatieproef bufferveer
Wanneer metalen veren worden gebruikt, moet de prestatieproef van de compressie worden uitgevoerd overeenkomstig de bepalingen van GB/T1239.4; wanneer rubberveren worden gebruikt, moet de prestatieproef van de compressie worden uitgevoerd overeenkomstig de bepalingen van GB/T1684.

Aandacht tijdens proef, onderhoud en verrichting van de emmer-kip mijnwagen

1.Alvorens de mijnwagen te gebruiken, moet het uiterlijk zorgvuldig worden gecontroleerd op ernstige oneffenheden en beschadigingen, en de wielen moeten soepel ronddraaien zonder te blokkeren.

2.Indien de gebruiker zich houdt aan de regels voor het gebruik van de mijnenwagen, zal de fabrikant binnen zes maanden na de leveringsdatum, indien de mijnenwagen beschadigd is of niet normaal kan werken als gevolg van een slechte fabricagekwaliteit, deze kosteloos repareren of vervangen.

Product aanvraag  

Meer producten in de categorie Mijnbouwuitrustingen

Mijnbouwuitrustingen (ZWY80)

Productomschrijving

De multifunctionele mijnmestmachine is een nieuw type van lader dat wordt ontwikkeld om arbeidsintensiteit en het werkefficiency te verbeteren. De ma...