Catalogus

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Terug naar het overzicht

Meerkanaalspipetten (Eppendorf Research® plus) van Eppendorf SE

Product aanvraag  

Altijd gericht op de behoeften van wetenschappers
Om de gezondheid van onze klanten duurzaam te bevorderen, heeft Eppendorf het PhysioCare Concept® geïntroduceerd. De ultralichte mechanische pipet Eppendorf Research plus voldoet niet alleen aan de hoogste eisen voor precisie en nauwkeurigheid, maar biedt u ook meer flexibiliteit en een maximale ergonomie. Met het nieuwe 16- en 24-kanaalspipetsysteem voor 384-wellsplaten, dat beproefde concepten combineert met nieuwe innovaties, heeft Eppendorf zichzelf weer eens overtroffen.

De ultralichte pipet die uw hand prikkelt
De Eppendorf Research plus mechanische pipet combineert meer dan 60 jaar innovatie in vloeistofverwerking en is een van de meest gebruikte pipetten ter wereld. Hierdoor is het een van de veiligste en meest ergonomische pipetten die vandaag beschikbaar zijn. De Research plus microliterpipet helpt de gezondheid van onze klanten te beschermen bij hun dagelijkse laboratoriumwerk. Het is de pionier van Eppendorfs befaamde PhysioCare Concept® en vermindert aanzienlijk de belasting van handen en armen tijdens het pipetteren. Bij Eppendorf is de Research plus de pipetfamilie die het laagste gewicht heeft en de laagste bedieningskrachten vereist. Nog lagere werkkrachten kunnen alleen worden bereikt met onze elektronische Eppendorf-pipetten. Geniet van een uitstekende flexibiliteit en kies tussen eenkanaalspipetten met vast of variabel volume en meerkanaalspipetten met 8, 12, 16 en 24 kanalen.
Productkenmerken
Het is een goed gevoel te weten dat je het juiste doet - te weten dat je werkt met een van de meest geavanceerde pipetten ter wereld. Een verende tipconus, een extra kalibratieoptie, een verbeterde volumeweergave - en dat alles in een ultralichte, volledig autoclaveerbare pipet: Dat is de Eppendorf Research plus pipet.

Product aanvraag  

Meer producten in de categorie Meerkanaalspipetten

Meerkanaalspipetten (Move It®)

Brengt u regelmatig monsters over van het ene vatformaat naar het andere - bijvoorbeeld van reactievaten naar platen - en bent u op zoek naar een efficiëntere en veiligere oplossing? De nieuwe Move...