Catalogus

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Terug naar het overzicht

Laboratoriummengers (Eppendorf ThermoMixer® F) van Eppendorf SE

Product aanvraag  

Moet u regelmatig routinetoepassingen mixen en verwarmen?
Deze producten zijn de perfecte keuze voor het mixen en verwarmen van routinetoepassingen. De Eppendorf ThermoMixers F0.5/F1.5/F2.0 en FP hebben elk een vast blok voor 0.5/1.5/2.0 mL buisjes en platen. U kunt de vorming van condensaat in kleine buisjes op betrouwbare wijze voorkomen met het verwarmde deksel Eppendorf ThermoTop (optioneel).

Voert u routinematig monstervoorbereidingsstappen uit? Of u nu regelmatig werkt met 0,5/1,5/2,0 mL buisjes of platen (MTP en DWP), onze Eppendorf F-familie van vaste blokken is de ideale oplossing voor uw specifieke toepassing. Maak uw routinewerk eenvoudiger.

Heeft u te maken met inconsistente mengresultaten?

Betrouwbaar mengen van monsters gaat veel verder dan alleen mengen, vooral wanneer het volumes in het microliterbereik betreft. Nu we al tientallen jaren mixers maken, hebben we een manier gevonden om betrouwbare mengprestaties te bieden, zelfs op microliterniveau.

Product aanvraag  

Meer producten in de categorie Laboratoriummengers

Instrumenten voor temperatuurregeling en mengen

De nieuwe generatie Eppendorf temperatuurregel- en mengsystemen kan meer dan u denkt. 50 jaar ervaring op het gebied van monstervoorbereiding in combinatie met voortdurende verdere ontwikkeling zij...

Laboratoriummengers

High-speed mixer (3.000 rpm) voor snel en effectief mengen van kleine volumes in alle gangbare laboratoriumvaten tot 50 mL.
2DMix-Control technologie (vlakke mengbeweging) voor gecontroleerd...