Catalogus

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Terug naar het overzicht

Broedstoofschudder (Innova 44/44R) van Eppendorf SE

Product aanvraag  

De Innova 44 en 44R stapelbare shakers (gekoeld) zijn ontworpen voor het kweken van diverse organismen in kolven tot 5 liter. De gietijzeren, uitgebalanceerde drievoudige excentrische aandrijving is speciaal ontworpen voor toepassingen met hoge snelheden en zware belastingen. Het ontwerp heeft de tand des tijds al meer dan 70 jaar doorstaan en helpt wetenschappers nog steeds bij hun werk. Een waterreservoir met afvoer zorgt voor bevochtiging van de kamer en beschermt de aandrijving tegen morsen. Met de eenvoudige gebruikersinterface kunnen snelheid, temperatuur, tijd en de fotosynthese lichtbank, indien aanwezig, eenvoudig worden geprogrammeerd. De VisioNize box kan worden vastgemaakt om de bewaking te verbeteren en meldingsfuncties toe te voegen. Regelmatig onderhoud kan ter plekke worden uitgevoerd, waardoor de uitvaltijd tot een minimum wordt beperkt.


Efficiëntlab- en apparatuurbeheer met VisioNize® Lab Suite

Wilt u uw laboratoriumapparatuur monitoren en meldingen ontvangen voor bijvoorbeeld apparatuuralarmen? Een digitaal, genetwerkt lab biedt nog meer.

Kies de juiste oplossing voor uw lab uit een modulaire reeks digitale diensten. VisioNize Lab Suite biedt alles wat u als labmanager of wetenschapper nodig hebt om aan de slag te gaan met het digitaal beheren van uw lab om de veiligheid van monsters, compliancevereisten en onderhoudsbeheer te verbeteren.
Zet uw koers uit naar digitale uitmuntendheid!

Product aanvraag  

Meer producten in de categorie Laboratoriumshakers

Laboratoriumshakers

Sinds de eerste shaker in 1946 werd geïntroduceerd, zijn New Brunswick shakers de meest gebruikte producten in de industrie geweest. Vervaardigd met premium Eppendorf kwaliteit, blijven New Brunswi...

Open platform schudders

Voor het schudden van monsters bij omgevingscondities, op de labtafel of in een verwarmings- of koelkamer, zijn open platform shakers de ideale oplossing. Eppendorf biedt zes New Brunswick™In...