Catalogus

Shenzhen EPT Tech co., LTD

Shenzhen EPT Tech co., LTD

Shenzhen EPT Tech co., LTD

Terug naar het overzicht

Microstroomsensor van Shenzhen EPT Tech co., LTD

Product aanvraag  

Er zijn Hall en optische Flow Sensor kan chosoe.

1.De sensor van het halleffect baseerde waterstroomschakelaar, wordt een turbinewiel dat met magneet wordt ingesloten geplaatst op een gesloten plastic envelop en een geplaatste sensor van het Hall-effect, wanneer het water door de pijpleiding stroomt, het maakt het turbinewiel om te roteren en vandaar interfereert de magneetstroom de hallsensor, hangt het tarief van interferentie van de snelheid van waterstroom af, zodat kan de output van het de opbrengsimpulssignaal van de hall-effectsensor, deze impulsoutput als watervolume worden berekend.

De voedsel veilige debietmeters zijn wijd gebruikt voor farmaceutische, voedsel en andere industrieën.Wanneer gebruikt voor voedselrangstoepassing, is de pijpgrootte van de het debietmeters van het haleffect gewoonlijk niet meer dan 30 mm.
Omdat de het debietsensor van het roestvrij staalhalleffect duur is, wordt het eerst geadviseerd om de het effectdebietsensor van de voedselklasse plastic hal te overwegen.

2.Het debiet van het medium door de Micro Infrarood Flow Switching is groot of klein, dus het aantal gegenereerde signalen is niet-lineair. Of het nu een volumetrische of een snelheidsdebietmeter is, zolang de hoeveelheid en de snelheid van het stromende medium veranderen, bestaat er objectief gezien niet-lineariteit. Het elektronische gedeelte van de foto-elektrische debietmeter compenseert de curve van verschillende condities van het medium, en het meetalgoritme verandert met de verandering van het debiet en de stroomsnelheid.

De optische debietmeter FM-PS2130 is compact, veelzijdig, eenvoudig te installeren en klein van formaat. Geen noodzaak om te compenseren voor lacunes, sensoren met hoge precisie meting, hoge herhaalbaarheid meting en hoge positionering nauwkeurigheid, lange slag en een lange levensduur.

Product aanvraag